Hoppa till innehåll
Moelven Byggmodul logotyp

Platschef till entreprenadavdelningen

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi expanderar och tar fler projekt, vill du vara med på vår resa och bygga hållbart i trä?

Då har du chansen att söka tjänsten som platschef och ingå i vårt team på entreprenad i Moelven Byggmodul.  Kort om rollen

I rollen arbetar du i ett nära samarbete med både kunder, kollegor och underentreprenörer, och driver våra byggprojekt framåt enligt uppsatt tidsplan. Du har en nyckelroll i att ansvara för att byggproduktionen bedrivs mot uppsatta mål och efter rådande riktlinjer för bland annat lönsamhet, hållbar utveckling, kvalitet, arbetsmiljö och säkerhet.  

Teamet, som du har en tydlig ledande roll för, består av främst, projektingenjörer, arbetsledare/produktionsledare och yrkesarbetare, du har det  det formella personalansvaret. Förutom ledarskapet ingår också i ansvarsområdena att vara Moelvens representant vid slutbesiktningar, planera logistiken på byggarbetsplatsen. Du kommer även vara drivande när det gäller utvecklingen av Moelven Byggmoduls industriella byggande och ansvarar för planeringen av projektet som du är platschef för. 

Du rapporterar till projektchefen i projektet och entreprenadchefen i stort.  Tjänsten omfattar resor utifrån var våra projekt finns. Placeringsort efter överenskommelse.Vem är du

För att du ska trivas i rollen tror vi du är en kommunikativ och engagerad ledare som älskar många kontaktytor och gärna ser att dagen inte är den andra lik. Du är en affärsmässig och tydlig ledare med förmåga och vilja att fatta rätt beslut och förhålla dig till uppsatta tidplaner i ett projekt.

Din bakgrund har du troligtvis via en eftergymnasial utbildning inom byggteknik eller motsvarade arbetserfarenhet som värderas likvärdigt. Det är en stor fördel om du dessutom har utbildning och erfarenhet av arbetsmiljö (såsom Bas-U och BAM), erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten, samt något större affärssystem och tidplaneringsprogram. Vidare tror vi du har erfarenhet av liknande roll sedan tidigare och vana av att leda andra mot uppsatta mål. Du behärskar det svenska språket, samt har god datorvana .Hos oss får du
  • bli en del av ett engagerat team
  • med på resan att utveckla industriellt modulsystem till nya höjder
  • möjlighet att vara med och påverka
  • bli del av en verksamhet med korta beslutsvägar

Har du funderingar? välkommen att kontakta oss, Pontus Dahlöf, Entreprenadchef, 010-122 58 51 eller Charlotte Lunås, HR chef, 010-122 57 89. 

Då vi har semester så kan det ta lite längre tid att få svar. SMS:a gärna eller maila era frågor så kan vi svara er snabbare.

Moelven Byggmodul logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Moelven  är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Byggmodul AB är en del av Moelven koncernen. Med koncernens samlade kunskap och resurser i ryggen, går vi i spetsen för utvecklingen av industriframställda byggmoduler i trä. Med tre produktionsenheter, en omsättning på drygt 1 500 miljoner SEK och ca 500 anställda erbjuder vi en spännande framtid med goda utvecklingsmöjligheter. Våra produktionsenheter finns i Kil, Torsby och Säffle.

Mer information om Moelven.