Hoppa till innehåll
Moelven Byggmodul logotyp

Arbetsledare till entreprenadavdelningen

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara med och bygga framtidens trähus? Då har du chansen att söka tjänsten som arbetsledare på vår entreprenadavdelning inom Moelven Byggmodul.  Vi expanderar och söker nu fler arbetsledare inför våra nya projekt i höst.Kort om rollen

I rollen som arbetsledare leder och fördelar du arbetet ute på våra entreprenader. Du  planerar det dagliga montagearbetet tillsammans med platschef. Det dagliga arbetet innefattar allt från säkerställa materialtillgång, upprätthålla ordning & reda och se till att arbetet flyter som det ska.

Du medverkar aktivt till att skapa en god och säker arbetsplats och det gör du genom att tydliggöra och delge arbetsmiljö regler och följa upp att dessa efterlevs av alla. Efter överenskommelse kommer du även att ha BAS-U ansvar. Tillsammans med ditt team arbetar du för att montagearbetet ska leda till en godkänd slutbesiktning.

Tjänsten omfattar resor utifrån var vara projekt finns. Du kommer att vara på projektet måndag till torsdag kväll. Placeringsort efter överenskommelse.Vem är du

Egenskaper som vi tror är viktiga för att trivas i rollen är kommunikativ, engagerad och lösningsorienterad. Du har en känsla för ordning & reda och gärna arbetar mot uppsatta mål. Ytterligare har du en utbildning inom träbyggnation och gärna en eftergymnasial utbildning. Genom tidigare roller har du samlat på dig erfarenhet av motsvarande arbetsuppgifter och du har en vana av att leda andra. Det är fördelaktig om du har bra datavana och erfarenhet av att arbeta i ett verksamhetssystem. Hos oss får du
  • bli en del av ett engagerat team
  • med på resan att utveckla industriellt modulsystem till nya höjder
  • möjlighet att vara med och påverka
  • bli del av en verksamhet med korta beslutsvägar

Har du funderingar? välkommen att kontakta oss, Pontus Dahlöf, entreprenadchef, 010-122 58 51 eller Charlotte Lunås, HR chef, 010-122 57 89. 
Då vi har semester så kan det ta lite längre tid att få svar. SMS:a gärna eller maila era frågor så kan vi svara er snabbare.

Moelven Byggmodul logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Moelven  är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Byggmodul AB är en del av Moelven koncernen. Med koncernens samlade kunskap och resurser i ryggen, går vi i spetsen för utvecklingen av industriframställda byggmoduler i trä. Med tre produktionsenheter, en omsättning på drygt 1 500 miljoner SEK och ca 500 anställda erbjuder vi en spännande framtid med goda utvecklingsmöjligheter. Våra produktionsenheter finns i Kil, Torsby och Säffle.

Mer information om Moelven.