Sjuksköterskor, akutmottagningen, sjukhuset i Torsby

Sjuksköterskor, akutmottagningen, sjukhuset i Torsby

Vi söker nu sjuksköterskor som vill vara med i vårt team på akutmottagningen i Torsby och vidareutveckla akutsjukvården i Torsby. Möjlighet finns till mixtjänst med vårdavdelning.

Kvalifikationer
Sjuksköterskeutbildning samt ett års erfarenhet som sjuksköterska. Goda kunskaper i akutsjukvård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, kompetens och samarbetsförmåga.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Anna Lagerkvist, avdelningschef
Telefon 0560-472 15
Område Torsby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Akutmottagningen vid sjukhuset i Torsby har dygnet runt verksamhet med omhändertagande av patienter med akuta sjukdomar oavsett tillstånd.