Röntgensjuksköterskor, radiologin, sjukhuset i Torsby

Röntgensjuksköterskor, radiologin, sjukhuset i Torsby

På röntgenmottagningen har vi DT, MR, ultraljud, konventionell röntgen och genomlysning. Vi utför de flesta undersökningarna på vår utrustning och jobbar mot att alla ska ha rotation över samtliga modaliteter och kunna hantera ett vanligt dagsprogram. Vi jobbar med Sectra RIS & PACS och Cambio Cosmic journalsystem. Vi har precis installerat ett nytt slätröntgenlabb och datortomografen kommer att bytas ut i vinter. Tjänstgöringen är framförallt förlagd till dagtid. Vi har 1.4 jourpass per vecka fördelat på både kvällar och helger med beredskapstjänstgöring under nattimmarna. Nattetid så använder vi oss av distansgranskning av undersökningar.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad röntgensjuksköterska eller mot slutfasen i din röntgensjuksköterskeutbildning. Vi ser att du är en flexibel person som ser samarbete och samverkan i grupp som en naturlig arbetsform. Därutöver ser vi att du bidrar till arbetsplatsen och dess utveckling där man behöver kunna strukturera och prioritera sitt arbete för att nå framgång. Vi uppskattar ett gott humör med glimten i ögat och tar ett gott bemötande till våra patienter som en självklarhet!

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utrag från polisens belastningsregister . Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Charlotte Johansson, verksamhetschef
Telefon 054-61 61 81
Område Torsby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 maj 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre - välkommen till Region Värmland! Röntgenmottagningen har dygnet runt verksamhet och vi utför cirka 27 000 undersökningar per år. Vi har totalt 22 tjänster fördelade över samtliga personalkategorier, vi samarbetar nära med varandra och har en trevlig och familjär arbetsmiljö. Vi är en del av bild och funktionsdiagnostik i Värmland, vilket är vår länsklinik och vi samarbetar med de andra röntgenmottagningarna i länet med allt ifrån bokning, arbetsbelastningsfördelning och granskning. I Torsby finns det goda möjligheter för en aktiv fritid med skidtunnel, utförsåkning, stora svampskogar, hjortronfyllda myrar och fina fiskesjöar.