Röntgensjuksköterskor, radiologin, sjukhuset i Torsby

Röntgensjuksköterskor, radiologin, sjukhuset i Torsby

På röntgenmottagningen har vi DT, MR, ultraljud, konventionell röntgen och genomlysning. Vi utför de flesta undersökningarna på vår utrustning och jobbar mot att alla ska ha rotation över samtliga modaliteter och kunna hantera ett vanligt dagsprogram. Vi jobbar med Sectra RIS & PACS och Cambio Cosmic journalsystem. Vi har precis installerat ett nytt slätröntgenlabb och datortomografen kommer att bytas ut i vinter. Tjänstgöringen är framförallt förlagd till dagtid. Vi har 1.4 jourpass per vecka fördelat på både kvällar och helger med beredskapstjänstgöring under nattimmarna. Nattetid så använder vi oss av distansgranskning av undersökningar.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad röntgensjuksköterska eller mot slutfasen i din röntgensjuksköterskeutbildning. Vi ser att du är en flexibel person som ser samarbete och samverkan i grupp som en naturlig arbetsform. Därutöver ser vi att du bidrar till arbetsplatsen och dess utveckling där man behöver kunna strukturera och prioritera sitt arbete för att nå framgång. Vi uppskattar ett gott humör med glimten i ögat och tar ett gott bemötande till våra patienter som en självklarhet!

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Sebastian Schonberger, enhetschef röntgen Torsby
Telefon 0560-473 65
Område Torsby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Röntgenmottagningen i Torsby söker två röntgensjuksköterskor på grund av pensionsavgångar. Vi kan erbjuda dig en arbetsplats där vi värderar flexibilitet och ett nära samarbete med kollegor och andra verksamheter högt. Röntgenmottagningen har dygnet runt verksamhet och vi utför cirka 27 000 undersökningar per år. Röntgenmottagningen har totalt 22 tjänster fördelade över samtliga personalkategorier, vi samarbetar nära med varandra och har en trevlig och familjär arbetsmiljö. Vi är en del av bild och funktionsdiagnostik i Värmland, vilket är vår länsklinik och vi samarbetar med de andra röntgenmottagningarna i länet med allt ifrån bokning, arbetsbelastningsfördelning och granskning. I Torsby finns det goda möjligheter för en aktiv fritid med skidtunnel, utförsåkning, stora svampskogar, hjortronfyllda myrar och fina fiskesjöar.