PTP-psykolog med placering inom verksamhetsområde norra

PTP-psykolog med placering inom verksamhetsområde norra

Inom vårdcentralen arbetar man med psykisk ohälsa i mindre arbetsteam. Där erbjuds råd och stöd, bedömning och behandling för lindrig till måttlig psykisk ohälsa inom områden som depression, ångest, oro, stress, smärta, sömnbesvär och krisreaktioner riktat till vuxna. Du kommer att utföra bedömningar samt arbeta med psykologiska behandlingar som efter bedömning och handledning kan ske individuellt, i grupp eller via internetbaserade behandlingsprogram. Första linjen unga norra som bemannas av ett tvärprofessionellt team. Verksamheten vänder sig till, ungdomar och unga vuxna 0-25 år med lindring till måttlig psykisk ohälsa, inklusive deras familjer. Du kommer att vara en del av teamet. Första linjens uppdrag är att identifiera olika typer av psykisk ohälsa och det är viktigt att våra medarbetare har bred kompetens. Öppenvårdpsykiatrin har som uppdrag att möta behovet av specialiserad eller högspecialiserad vård och arbetar med de svårast psykiskt sjuka med kroniska och/eller komplicerade sjukdomstillstånd. Välkommen med din ansökan till ett spännande arbete, i ett gott arbetsklimat, tillsammans med en arbetsplats som är i ständig utveckling. Berätta i din ansökan om det är något område du är extra intresserad av!

Kvalifikationer
Psykologexamen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Region Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Marja Rudenhed, studierektor PTP-programmet
Telefon 054-61 40 27
Område Torsby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Psykolog
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 apr (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Region Värmland ansvarar för hälso- och sjukvård inklusive tandvård, regional utveckling och kollektivtrafik i Värmland. Tillsammans är vi nästan 8 000 medarbetare som arbetar för att du som bor och verkar här ska må så bra som möjligt, ha goda möjligheter till en god hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kulturaktiviteter, kollektivtrafik och infrastruktur. Och för att vår region ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Välkommen att söka PTP hos oss! Just nu söker vi PTP-psykolog till verksamhetsområde Norra. Vi erbjuder erfarna handledare och kvalitetssäkrade PTP-tjänster med start i september 2019. Hos oss har du möjlighet att ta del av ett gediget PTP-program, kollegialt nätverk och möjligheter till spännande karriärvägar som psykolog! Via PTP-programmet erbjuds du internutbildning med fokus på att ge dig trygghet i din yrkesroll som psykolog. Inom Region Värmland, område öppenvård pågår ett stort förbättringsarbete för ett bättre patientflöde med syfte att patienterna i större grad ska komma till rätt vårdnivå direkt, utan omvägar. Ett av flera fokusområden i detta arbete är just patienter med psykisk ohälsa, där våra psykosociala resurser inom vårdcentralens samtalsmottagning och Första linjen har en central roll. Område öppenvård norra innefattar vårdcentraler, öppenvårdspsykiatri och Första Linjen. Inom område öppenvård pågår ett inspirerande utvecklingsarbete för att stärka kompetensen kring psykisk ohälsa/psykiatriska sjukdomar och finna former för samarbete mellan bland annat vårdcentral och psykiatriska öppenvården.