Teknisk projektledare

Teknisk projektledare

Vi söker en teknisk projektledare till vår verksamhet i
Torsby.

Vi söker dig med teknikintresse som är engagerad och drivande och du tycker om att ta dig an nya utmaningar.

I jobbet som teknisk projektledare kommer du att leda tekniska projekt samt ta fram den dokumentation och den utrustning som krävs för att tillverka våra kunders elektronikprodukter.

Du är en god kommunikatör som kan uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och på engelska, eftersom det i arbetet ingår mycket kommunikation både internt och externt mot kunder.

Välkommen med din ansökan och med frågor angående tjänsten till Magnus Lundin: magnus.lundin@note.eu eller NOTE Torsby AB, Inova Park, 685 32 Torsby
Mer info
Telefon 0560-68 93 00
Område Torsby
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.note.eu
Sista ansökningsdag 15 juni 2019 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NOTE är en av norra Europas ledande tillverknings- och logistikpartner för produktion av elektronikbaserade produkter. NOTE tillverkar kretskort, delmontage och kompletta produkter(Box build). Kunderbjudande täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad.

NOTE finns etablerat i Sverige, Finland, England, Estland och Kina. Försäljning för 2017 uppgick till 1 176 MSEK och antal anställda i koncernen är cirka 1000. NOTE är noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök www.note.eu.