Processtekniker till Note Torsby AB

Processtekniker till Note Torsby AB

Vi söker en processtekniker till vår verksamhet i Torsby.

Vi söker dig med teknikintresse som är engagerad och drivande och som vill vara med och utveckla produktionsprocesserna i ett av Sveriges ledande elektronikproduktionsföretag.

I jobbet som processtekniker kommer du föreslå och ta fram nya sätt att jobba i etablerade produktionsprocesser samt föreslå och bistå i framtagande av nya. Automatisering med robotteknik samt kvalitetssäkring av processer är viktiga inriktningar för framtiden.

Vi tror att du är genuint intresserad av teknik samt har en god praktisk och teoretisk förmåga att förstå och utveckla produktionsprocesser. Erfarenhet av elektronikproduktion är en fördel, men inte ett krav, för att snabbt komma in i jobbet. För att klara av jobbet måste du kunna uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska.

Vi erbjuder ett intressant och omväxlande arbete i en framgångsrik koncern som är noterad på Stockholmsbörsen. Du får goda möjligheter att utvecklas både personligt och yrkesmässigt.

Varmt välkommen med din ansökan, har du frågor om tjänsten kontaktas

Magnus Lundin: magnus.lundin@note-ems.com eller NOTE Torsby AB, Inova Park, 685 32 Torsby

Besök gärna vår hemsida, www.note-ems.com.
Mer info
Telefon 0560-68 93 00
Område Torsby
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.note.eu
Sista ansökningsdag 22 apr 2021 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NOTE är en av norra Europas ledande tillverknings- och logistikpartner för produktion av elektronikbaserade produkter. NOTE tillverkar kretskort, delmontage och kompletta produkter (Box build). Kunderbjudande täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad.

NOTE finns etablerat i Sverige, Finland, England, Estland och Kina. Försäljning för
2020 uppgick till 1 874 MSEK och antal anställda i koncernen är cirka 1100. NOTE är noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök www.note- ems.com.