Key Account Manager

Key Account Manager

Vi söker dig som är en självständig och resultatorienterad säljare/KAM som vill vara delaktig i NOTE:s fortstta tillväxt. Du arbetar målinriktat och affärsmässigt i nära relation med kunder och är duktig på att utveckla långsiktiga kundrelationer.

Du kommer att arbeta med hela processen, från att upprätta offert till kontinuerlig vidareutveckling av relationen med kunden.

Du har gedigen erfarenhet av försäljning. Det är meriterande om du också har erfarenhet av EMS-branschen. Du är affärsmässig och van med kundrelationer. Du är även duktig att driva projekt och tycker om utmaningar.

Som person är du prestigelös, ansvarstagande, målinriktad och driftig. Du utgår från vårt kontor i Torsby. Då arbetet innefattar internationella kontakter och vårt koncernspråk är engelska krävs att du har goda kunskaper i språket såväl i tal som skrift.

Vi erbjuder en tillsvidareanställning.

Välkommen med din ansökan till Karin Nichols.
Mail: karin.nichols@note.eu
eller NOTE Torsby AB, Inova Park, 685 29 Torsby
Mer info
Telefon 0560-68 93 00
Område Torsby
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.note.eu
Sista ansökningsdag 21 maj 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

NOTE är en av norra Europas ledande tillverknings- och logistikpartner för produktion av elektronikbaserade produkter. NOTE tillverkar kretskort, delmontage och kompletta produkter(Box build). Kunderbjudande täcker hela produktlivscykeln, från design till eftermarknad.

NOTE finns etablerat i Sverige, Finland, England, Estland och Kina. Försäljning för 2017 uppgick till 1 176 MSEK och antal anställda i koncernen är cirka 1000. NOTE är noterat på Nasdaq Stockholm. För mer information, vänligen besök www.note.eu.