Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Möjligheterna växer på träd - vi växer med möjligheterna! Vill du vara med på resan? Vi söker dig som önskar arbeta med en variation av arbetsuppgifter inom ekonomi och vill vara del av ett engagerat gäng på Moelven Notnäs Ransby i Torsby.

Kvalifikationer
För att du ska trivas i rollen tror vi du är noggrann och strukturerad med en känsla för service. Du har troligtvis en positiv grundsyn och gillar att kommunicera med personer i din omgivning. Du arbetar gärna självständigt och van att ha egna ansvarsområden.

Din bakgrund har du troligtvis från liknande roller i andra verksamheter med en ekonomiutbildning på gymnasienivå som grund. Vi tänker också att du har en god data- och systemvana. Språkmässigt får du gärna kunna uttrycka dig både muntligt och skriftligt i engelska.

Personliga egenskaper
  • vara en del av en verksamhet med hållbara produkter
  • arbeta nära företagsledningen
  • många kontaktytor både internt och externt
Frågor? kontakta mig, Tina Strömberg 010-122 53 02. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ekonomichef Tina Strömberg
Telefon 010-122 53 02
Område Torsby
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 14 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Notnäs Ransby AB, som är beläget i Torsby & Sysslebäck, är en sågverksindustri som ingår i Moelvenkoncernen och producerar 300 000 m3 sågade trävaror/år. Vi är 106 anställda och omsätter ca 1000 MSEK. Placeringen för denna tjänst är på vår verksamhet i Torsby.

Mer information om Moelven.