Driftoperatör

Driftoperatör

Vill du vara en del av ett framgångsrikt spännande team och samtidigt skapa en hållbar framtid i trä? Vi söker dig som önskar arbeta i en bransch på stark frammarsch med goda framtidsutsikter. Moelven Notnäs Ransby avdelning Ransby söker en driven och engagerad driftoperatör.

Kvalifikationer
Som person tror vi du är lösningsorienterad, strukturerad och nyfiken. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta på ett effektivt och säkert sätt. Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet i form av samarbetsförmåga, initiativförmåga, flexibilitet och engagemang eftersom du kommer jobba med och kring andra människor.

Personliga egenskaper
Din bakgrund ser vi gärna inom följande:
  • Utbildning lägst gymnasienivå eller motsvarande
  • Erfarenhet av tillverkningsindustri.
  • Grundläggande datakunskap
Mer info
Kontaktperson Produktion Gunnar Sundholm
Telefon 010-122 55 77
Område Torsby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Notnäs Ransby AB som ingår i division Timber, har två driftsställen, Notnäs i Torsby och Ransby i Sysslebäck. Denna tjänst är placerad i Ransby som har 28 anställda och en årsomsättning på 145 MSEK. Produktionen är i huvudsak till den Skandinaviska och europeiska marknaden.

Mer information om Moelven.