Vi söker nu dig med erfarenhet av VS installation.
För tjänsten krävs engagemang och samarbetsförmåga. Du är anpassningsbar och har en egen drivkraft. Du trivs att jobba i grupp och att jobba mot tydliga mål. Vi ser också att du är en lagspelare med positiv attityd som bidrar till en god stämning på arbetsplatsen som dessutom är stationär i en varm och trivsam miljö.

Du som söker har minst gymnasieutbildning, meriterande med yrkeserfarenhet.

Vi erbjuder en positiv arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter.

Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan snarast dock senast den 26 november 2018. Urval sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Personalchef Tom Gustafsson Lynch
Telefon 010-122 57 94
Område Torsby
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Moelven Industrier ASA är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 37 produktionsbolag fördelat på 46 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3550 anställda och en årsomsättning på 10,8 miljarder NOK.

Moelven ByggModul AB är en del av Moelven koncernen. Med koncernens samlade kunskap och resurser i ryggen, går vi i spetsen för utvecklingen av industriframställda byggmoduler i trä. Med fyra produktionsenheter, en omsättning på drygt 1 700 miljoner SEK och ca 650 anställda erbjuder vi en spännande framtid med goda utvecklingsmöjligheter. Våra produktionsenheter finns i Kil, Torsby, Sandsjöfors och Säffle.

Nu söker vi rörmokare till Torsby, där vi expanderar och investerar för framtiden.