Sjuksköterska, ortoped/medicinsk vårdavdelning 64, sjukhuset i Torsby

Sjuksköterska, ortoped/medicinsk vårdavdelning 64, sjukhuset i Torsby

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Nattjänstgöring kan också förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från tidigare arbete är meriterande. För oss är det viktigt att du är positiv och har ett trevligt bemötande mot patienter och kollegor. Du ska ha lätt för att samarbeta med alla personalkategorier. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Eva-Lotta Åslund, avdelningschef
Telefon 0560-471 12
Område Torsby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare. Avdelning 64 är en ortopedisk och medicinsk vårdavdelning med integrerad rehabilitering. Vi tar emot akuta och planerade patienter. Avdelningen har 24 vårdplatser. Vårt arbetssätt är patientnärmre vård vilket innebär att vi vårdar patienten i mindre grupper - moduler.