Sjuksköterska, kirurg/medicinsk vårdavdelning 63, sjukhuset Torsby

Sjuksköterska, kirurg/medicinsk vårdavdelning 63, sjukhuset Torsby

Avdelning 63 är en kirurg- och medicinavdelning med 25 vårdplatser. Vår specialitet är obesitaskirurgi. Vi arbetar i team, undersköterska/sjuksköterska. Dag- och kvällstjänstgöring, även natt om man önskar. Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från tidigare arbete är meriterande. Att du är positiv och har lätt att samarabeta med alla personalkategorier.

Inför anställning ska du som sökande kunna uppvisa ett utdrag från polisens belastningsregister som du lämnar till chefen i oöppnat kuvert. Utdraget får inte vara äldre än ett år. Du hittar blanketten på www.polisen.se "blankett för begäran om utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister §9". Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Inför rekryteringsarbetet har Landstinget i Värmland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Kontaktperson Kerstin Larsson, avdelningschef
Telefon 0560-472 41
Område Torsby
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Landstinget i Värmland erbjuder hälso- och sjukvård och tandvård av allra högsta kvalitet. Tillsammans med våra patienter stärker vi folkhälsan och utvecklar hälso- och sjukvården så att den kan bidra till en livskvalitet i världsklass för Värmlands befolkning. Med cirka 7500 medarbetare är vi en av länets största arbetsgivare.