Eventpersonal till Svenska Rallyt i Torsby

Eventpersonal till Svenska Rallyt i Torsby

Svenska rallyt är ett av Torsbys störta evenemang och just nu finns det en möjlighet för dig att vara en del av denna folkfest. Academic Work söker eventpersonal som gillar att arbeta i högt tempo samtidigt som de ger kunderna den bästa upplevelsen och bemötandet på området. Är detta något för dig? Ta din chans och sök jobbet redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker ett antal personer till High Peak Finland som kan jobba som eventpersonal heltid i Torsby under perioden 13-17 Februari. Som eventpersonal under perioden kommer du arbeta med att ge kunderna den bästa servicen och kundupplevelse samtidigt som du ser till att det är strukturerat och organiserat i montern. Arbetet kommer även innebär uppackning samt nedpackning av monterområdet så därför räds du inte för att arbeta fysiskt med kroppen.

Du erbjuds en möjlighet att skapa dig goda referenser samtidigt som du får möjlighet att vara med under ett spännande och roligt event. Du kommer få en god introduktion till hur dina arbetsuppgifter ska genomföras samtidigt som du förväntas ta stort eget ansvar.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos High Peak Finland Oy. Uppdraget kommer att vara på heltid under en veckas mellan perioden 13-17 Februari.

Arbetsuppgifter

I denna rollen kommer du arbeta inne på eventområdet som är vid Torsby flygplats under Svenska rallyt. Där kommer du att första dagen sätta upp monterområdet för att resterande dagar sälja och ge service till kunder.

Du kommer till exempel att:
  • Sälja olika typer av kläder.
  • Svara på frågor från kunder.
  • Bygga upp monterplatsen.
Tjänsten passar dig som vill utöka ditt CV med arbetserfarenhet samtidigt som du får möjlighet att arbeta i en rolig miljö. Du är en ansvarstagande person som är mån om att ge ett gott bemötande och en god kundupplevelse, samt kan hantera omväxlande arbetsuppgifter och ett stundtals högt tempo.

Vi söker dig som

Vi söker dig som talar obehindrat på svenska och engelska då detta används i daglig kommunikation med kunder och kollegor. Du är van att arbeta i högt tempo och ge kunderna en god service. Det är meriterande om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter.

Som person är du social och utåtriktad samt tycker om att prata med nya människor. Du brinner för att ge kunder en förstklassig service samtidigt som du har en förmåga att arbetar i ett högt tempo. Att arbeta utomhus oavsett väder är något du trivs med och du räds inte för att arbeta fysiskt med kroppen.

Övrig information
  • Start/Omfattning: 13 17 februari, ca. 40 timmar.
  • Placering: Torsby flygplats
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och High Peak Finland önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Kar01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Karlstad
Yrkesroll Försäljning, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork