CAD-konstruktör till snabbväxande företag!

CAD-konstruktör till snabbväxande företag!

Vill du vara med på en expansiv resa på ett företag som tagit sig ut i världen? Vill du vara med och bidra med ditt intresse och passion för konstruktion? I rollen som konstruktör får du utlopp och användning av dina konstruktionskunskaper från design till produktion! Låter detta som rätt tjänst för dig? Ansök redan idag eftersom vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Vi på Academic Work söker för vår kunds räkning en CAD-konstruktör på heltid. I dagsläget arbetar cirka 40 personer på företaget som har sitt kontor och produktion i Torsby. Teknikteamet som du kommer att tillhöra består av två andra konstruktörer.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader inledningsvis. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds
 • En kreativ och dynamisk arbetsmiljö med fokus på design och kvalitet samt attraktiva produkter.
 • En arbetsplats med generös, positiv och hjälpsam atmosfär där kollegorna har roligt tillsammans.
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som konstruktör har du varierade arbetsuppgifter och kommer att vara en länk från design till produktion. I din roll kommer fokus att vara på utveckling och optimering av befintliga produkter samt utveckling och utformning av nya. Vid framtagandet av produkterna har du nära samarbete med både produktionen och designansvariga.
Konstruktionsarbetet genomförs i SolidWorks.

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och som vill utvecklas tillsammans med ett företag som befinner sig i en expansiv fas. Du kommer få möjlighet att växa i rollen och arbetsuppgifterna samt dela ansvar med dina teammedlemmar för framtida produkters utformning och kvalitet. Du kommer att introduceras i dina arbetsuppgifter av dina två kollegor som också arbetar som konstruktörer.

Vi söker dig som
 • Har en universitets- eller högskoleutbildning, gärna med inriktning maskin eller innovation och design.
 • Har goda kunskaper i SolidWorks. Detta kan vara kunskaper förvärvade under din utbildning och områden som intresserar dig extra.
 • Har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift, eftersom stor del av kommunikation och dokumentation är på svenska.
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet från konstruktions- eller produktionsarbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du:
 • Flexibel
 • Kommunikativ
 • Initiativtagande
Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Heltid, måndag till fredag.
 • Placering: Torsby, med viss flexibilitet och möjlighet att arbeta hemifrån någon dag i veckan.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Torsby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se