Redovisningsekonom/löneadministratör för föräldrar vikariat

Redovisningsekonom/löneadministratör för föräldrar vikariat

Du bör ha en bred kunskap, utan att förlora öga för detaljerna. Vi tror att du har ett genuint intresse för ekonomi, redovisning och lönehantering samt att du tycker om att arbeta med människor.

Vi tror att du idag har en bas som du vill vidareutveckla och att du gärna arbetar självständigt. Du har en god kommunikativ förmåga och är flytande i såväl tal som skrift, i både svenska och engelska. Du är analytisk och mycket noggrann i ditt arbete. Du är bekväm med att arbeta med ERP-system och Excel och sätter dig snabbt in i nya system. För att komma med i urvalet vänligen ange referens exe. För att lyckas i rollen bör du vara strukturerad, noggrann och serviceinriktad men även effektiv och flexibel.

Arbetsuppgifter består bland annat av
  • Löpande bokföring
  • Löneadministration
  • Bokslutsarbete
  • Budgetarbete
  • Analyser
  • Underhåll av systemregister
  • HR frågor
Erfarenhet av löneadministration, bokslutsarbete, budgetarbete och analys. Gärna erfarenhet av HR relaterade frågor.

Tjänsten är ett vikariat på 100% från och med april 2023 och minst 12 månader.

Vi kan erbjuda en spännande utmaning i ett väl etablerat företag, i en internationell koncern. Vi arbetar mycket krossfunktionellt inom organisationen och är ett engagerat team. Vi är lyhörda gentemot våra medarbetare och uppmuntrar utveckling, förbättring och effektivisering.

Känner du dig redo för nya utmaningar är du välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuer kommer att ske löpande. Senaste ansökningsdag 2023-04-02.

Ansökan i form av CV och personligt brev skickas till: info@springsystems.se

Inför rekryteringen har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss kontakt med säljare.
Mer info
Kontaktperson Linnéa Sohlberg Olsson
Telefon +46707754611
Email Mejla Linnéa Sohlberg Olsson
Område Torsås
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 2 apr 2023 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Spring Systems är en av Skandinaviens ledande tillverkare av fjädrar, tråddetaljer samt clips. Våra kunder finns i bilindustrin, skog och trädgård, bygg, vitvaror och flera andra branscher. Vår organisation bygger på allas medverkan. Vi strävar efter delaktighet och kreativitet för goda resultat och bra arbetsmiljö. Kunden finns alltid i centrum där goda relationer är nyckelordet.