Vi söker erfaren truckförare till Torsås

Vi söker erfaren truckförare till Torsås

Har du erfarenhet av lagerarbete och truckkörning? Drivs du av att arbeta i ett högt tempo och leverera högklassig service? Då är det här ett jobb för dig! Vi på Lernia söker nu en erfaren truckförare till Torsås.

Vilka är vi?

Vill du bredda din kompetens? Vill du bli en del av vårt team? Vi på Lernia Bemanning arbetar alltid med våra anställda i fokus. Du får chansen att arbeta hos många attraktiva arbetsgivare där du utvecklas och får möjligheten att hitta ditt drömjobb. Din konsultchef finns där för dig och hjälper dig i din professionella utveckling. Hos oss får du marknadsmässig lön, kollektivavtal och försäkringar. Du ska kunna fokusera på ditt arbete, resten fixar vi.

Vi vill helt enkelt forma framtiden tillsammans med dig!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som truckförare på logistikavdelningen med varierande arbetsuppgifter som lagerhantering, internleveranser, lastning/lossning, pack och plock. Arbetet innefattar arbete med dator och handdatorer.

Formell kompetens
  • Truckkort A1-4 och B1-6 är ett krav.
  • B-körkort och tillgång till bil
  • God datavana
  • God svenska i tal och skrift
  • Traverskort är meriterande
Din bakgrund

Vi tror att du som söker har god erfarenhet av truckkörning och lagerarbete. Har du erfarenhet av arbete i affärssystem så är det meriterande. Du har förståelse för logistikkedjan och är van vid fysiskt arbete.

Personliga egenskaper

Vi söker en engagerad och ordningsam person som trivs med att arbeta fysiskt och alltid har viljan att leverera god service. Du är snabblärd, ansvarsfull och självgående samt van att hugga i där det behövs. Vi på Lernia värdesätter också egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet, kvalitetstänkande och hälsomedvetenhet då du som konsult är vår ambassadör ute hos kund.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Torsås

Tillträdesdag

Omgående, enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan redan idag!

Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta madeleine.sandberg@lernia.se

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Torsås
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 13 feb 2023 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du arbeta på en av Sveriges mest högteknologiska arbetsplats? Vill du vara med på en resa där du är en del av ett team som är i full gång att tillverka morgondagens teknikprodukter till kunder runt om i världen. Du kommer få chansen att vara med på en resa i ett expansivt företag.

Vill du vara en del av detta? Då har vi det rätta uppdraget för dig!