Hoppa till innehåll
Lernia logotyp

Vi söker en montör till kund i Torsås

Just nu söker vi en kille eller tjej som har ett stort tekniskt intresse och gillar att skruva och meka. Kanske är det du som är den rätta till vår kund i Torsås?

Vilka är vi?

Vill du bredda din kompetens? Vill du bli en del av vårt team? Vi på Lernia Bemanning arbetar alltid med våra anställda i fokus. Du får chansen att arbeta hos många attraktiva arbetsgivare där du utvecklas och får möjligheten att hitta ditt drömjobb. Din konsultchef finns där för dig och hjälper dig i din professionella utveckling. Hos oss får du marknadsmässig lön, kollektivavtal och försäkringar. Du ska kunna fokusera på ditt arbete, resten fixar vi.

Vi vill helt enkelt forma framtiden tillsammans med dig!

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i arbetslag som montör och exempel på arbetsuppgifter är montering, byggnation av bearbetningsutrustning till tillverkningsindustrin.

Formell kompetens

B-körkort
Truck och Traverskort
Ritningsläsning
Goda kunskaper i svenska språket

Din bakgrund

Vi tror att du som söker har fordonsteknisk eller praktisk utbildning och /eller tidigare arbetslivserfarenhet som mekaniker eller montör. Du har god teknisk förståelse och gillar att skruva och meka.

Personliga egenskaper

Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och ansvarstagande. Du har hög arbetsmoral, trivs med att arbeta i team och har ett genuint intresse för tillverkningsindustrin.

Vi på Lernia värdesätter också egenskaper som samarbetsförmåga, flexibilitet och hälsomedvetenhet då du som bemanningskonsult är vår ambassadör ute hos kund.

Visstid/Heltid, Dagtid/Torsås

Tillträdesdag

Omgående

Vi arbetar med löpande urval, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser fram emot din ansökan - redan idag!

Information

Ansökan sker www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område
Sista ansökningsdag
05 apr. 2023 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du arbeta på en av Sveriges mest högteknologiska arbetsplats? Vill du vara med på en resa där du är en del av ett team som är i full gång att tillverka morgondagens teknikprodukter till kunder runt om i världen. Du kommer få chansen att vara med på en resa i ett expansivt företag.

Vill du vara en del av detta? Då har vi det rätta uppdraget för dig!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare