Erfarna truckförare sökes till en av våra kunder i Torsås!

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Anser du dig vara en erfaren truckförare och söker en spännande sysselsättning i sommar/höst och har truck-kort B1. Då har vi jobbet för dig!

Arbetet som truckförare innebär bland annat att du arbetar med lastning och lossning av bil samt allmän truckkörning i produktion. Du ansvarar själv för det dagliga underhållet av din egen maskin. Som truckförare behöver du ha ett sinne för ordning och vara noggrann med att kontrollera att uppgifter är korrekt utförda.

Formell kompetens
  • Truckkort, minst B1
  • Erfarenhet av truck 8-12 ton är ett krav
  • Erfarenhet av truckkörning
  • Du uttrycker dig väl i både svenskt och engelskt tal och skrift
  • Viss datorvana
  • B-körkort och tillgång till egen bil
Din bakgrund

En bakgrund inom sågverksindustrin är välkommet och vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete och/eller erfarenhet av lastning av bil. Att du dessutom är administrativt kunnig ser vi som ett stort plus.

Personliga egenskaper

Vi tror att du är en driven, ansvarstagande person som ändå besitter ett visst lugn. Du har hög samarbetsförmåga och kan på ett smidigt och lyhört sätt få med dig andra. Du är strukturerad, pålitlig och ordningsam. Arbetet som truckförare kan innebära en del fysiskt tunga arbetsuppgifter, så det är viktigt att kunna arbeta ergonomiskt.

Vet du att du dessutom är flexibel, ser vad som behöver göras och tar egna initiativ så välkommen med din ansökan!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Torsås. Tjänsten innebär visst helgarbete året runt.

Tillträdesdag

Efter överenskommelse.

Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Torsås
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
2
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Lager
Kontakt

Ring Anna Roslund, 0722546187

Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 aug

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.