Hoppa till innehåll

Personlig assistent till kvinna i Bergkvara

Sista ansökningsdag
11 oktober 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
19 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta som personlig assistent och sätta guldkant på människors tillvaro?

Vi på Humana söker nu en personlig assistent som vill arbeta med vår kund i Bergkvara.

I rollen kommer du göra skillnad i människors liv och tillsammans med oss arbeta efter vår vision – Alla har rätt till ett bra liv.

Om tjänsten:

Vi söker en personlig assistent till vår kund i Bergkvara. Planerad start för tjänsten är omgående då det rör sig om ett vikariat på 25% i ca 2 månader men som möjligen kan bli förlängt. Vår kund är en tjej i 30-årsåldern med en medfödd CP-skada som använder rullstol i sin vardag. Hon använder sig främst av en dator för kommunikation, men kan även svara verbalt.

Vår kund är en glad, härlig och social tjej som värdesätter ett aktivt liv, och därför är din roll som personlig assistent mycket viktig. Utöver det behöver hon din hjälp i sin dagliga livsföring med stort som smått, såsom städning, matlagning och personlig hygien.

Arbetstid och tjänstgöringsgrad:

Vikariat på 25% med omgående start i ca 2 månader som kan komma att bli förlängt. Tiderna man jobbar är 09.00-15.00 2-3 dagar i veckan.

Lön:

Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar sker enligt kollektivavtal.

Tillträde:

Omgående

Vem är du?

Du är en glad, ansvarsfull, kreativ och initiativtagande person som gillar när det händer saker och kan driva på. Samtidigt är du balanserad och vet när du behöver vara mer lyhörd och anpassa dig efter situationen. Du är även en djurvän, då det kan förekomma katt i hemmet.

Tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är meriterande. Körkort och tillgång till bil är inget krav, men du måste kunna ta dig till kunden.

För den här tjänsten krävs det att du:

- Har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

- Inte är allergisk mot eller rädd för pälsdjur

Det är även meriterande om du:

- Har tidigare erfarenheter inom yrket

- Har körkort

En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Att jobba på Humana

Vi på Humana vill göra skillnad i människors vardag. Vi tycker att alla har rätt till ett bra liv oavsett ålder och förutsättningar. Vi finns i Sverige, Norge och Finland och arbetar både med äldreomsorg, individ- och familjverksamhet samt personlig assistans. Humana är marknadsledande och satsar stenhårt på kvalitet.

Vad händer nu?

Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Din ansökan läses av personal på Humana, av kunden och dennes anhöriga.

För anställning hos Humana Assistans krävs att du har ett BankID och godkänner att använda ditt BankID i tjänsten. En förutsättning för att påbörja en anställning hos oss på Humana är att du som söker kan uppvisa giltig ID-handling och/eller lämna in personbevis samt eventuella dokument som styrker rätten till arbete inom Sverige. Personbevis kan du enkelt ladda ned på Skatteverkets hemsida. För att kunna jobba som personlig assistent måste du vara minst 18 år.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter

Marina Dahlin

Rekryteringsansvarig

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 oktober 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se