Kreativ internkommunikatör till Daloc // Töreboda

Kreativ internkommunikatör till Daloc // Töreboda

Vill du arbeta brett med kommunikation i en roll där du får nyttja både din strategiska och kreativa höjd? Öppna dörren för en ny karriär hos oss på Daloc!

Om rollen
Här kliver du in i ny roll där du får ta ett helhetsgrepp kring vår interna kommunikation. Tillsammans med teamet på HR och andra nyckelpersoner kommer du att utveckla och genomföra strategiska kommunikationsplaner för att utveckla och förbättra våra sätt att kommunicera. Du kommer även att producera content och enklare grafiskt material samt spåna fram nya kommunikationsidéer som engagerar och stärker vår interna stolthet. Exempel på sådana uppgifter kan vara att ta fram en annons som ska tryckas i en tidning, lägga upp inlägg på våra sociala kanaler och skriva artiklar baserade på intervjuer med våra medarbetare.

Om oss på Daloc
Det är ingen slump att så många trivs hos oss. Här får man nämligen jobba med viktiga saker. Dörrar som skyddar mot bränder och giftig rök, oljud och inbrott - dörrar som räddar liv. Kort sagt: Dörrar med ett syfte. Då är det lätt att hitta meningen med arbetslivet. Vill du också ha ett jobb med ett syfte? Bli en av oss på Daloc och bidra till att öka trygghet och trivsel i våra miljöer där våra dörrar sitter.

Detta tror vi att du har med dig:
 • Relevant utbildning inom kommunikation
 • Kunskap i Adobe-programmen eller liknande program för redigering av bild och film
 • Engelska
Bli en del av Daloc-familjen!
Har vi fångat ditt intresse? Ansök idag och bli en del av vårt starkt växande men samtidigt familjära företag med en lång historia. Här väntar trevliga arbetskamrater, moderna kontorslokaler, gym, gemensamma träningspass samt en och annan inspirerande kvällsföreläsning. Välkommen!
  START: Enligt överenskommelse

  PLATS: Töreboda

  OMFATTNING: Heltid

  LÖN: Fast lön

  KONTAKT: Talent Manager Mattias Marberg, mattias.marberg@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

  SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2023-04-10

  Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
  Mer info
  Kontaktperson Oddwork Sweden AB
  Telefon 031892835
  Område Töreboda
  Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 10 apr 2023 (20 dagar kvar)