Processoperatör Källbergs Industri AB

Processoperatör Källbergs Industri AB

Som anställd hos oss
får du ett spännande och omväxlande arbete med många olika utmaningar i arbetet. Vi ser att du är en drivande person som inte är rädd för att ta tag i uppgifter.

Vi värdesätter
personliga egenskaper som initiativkraft, ansvarskänsla, förmåga att arbeta självständigt och vara flexibel, då arbetet kan innebära varierande arbetstider. Du har god social kompetens och har lätt för att samarbeta i grupp. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och värdesätter ordning och reda. Är du tekniskt intresserad är det meriterande. Arbetet innebär skiftgång. Du skall ha fyllt 18 år för att få arbeta hos oss.

Du behärskar svenska i tal och skrift då vår verksamhet styrs av rutiner och instruktioner. Har du truckkort och erfarenhet från livsmedelsarbete är det en merit.
Mer info
Kontaktperson Petter Svensson
Telefon 050648500
Email Mejla Petter Svensson
Område Töreboda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.kallbergs.se
Sista ansökningsdag 19 mars 2023 (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Källbergs grundades 1945 och är idag Nordens ledande tillverkare av äggbaserade produkter. Varje dag hanteras cirka 1,2 miljoner ägg på företaget i Töreboda.
Det betyder att cirka12.000 ton ägg processas varje år, motsvarande 15 procent av Sveriges totala äggproduktion. Företaget ingår i den danska koncernen Danaeg som även äger bl.a. svenska Kronägg. Totalt har koncernen ca 300 anställda och omsätter över 1 miljard kronor.

I Törebodafabriken arbetar cirka 70 anställda och omsättningen är cirka 500 miljoner kronor per år, varav cirka 70% är på export. Källbergs erbjuder kvalificerade äggbaserade produkter samt hel- och halvfabrikat främst till kunder inom majonnäs-, läkemedels- och bageriindustrin. Företrädesvis i pulverform.
Källbergs är även världsledande på petit-choumixer för både ugnsbakade och friterade varianter. Kunderna är de flesta större livsmedelsproducenterna och företagets produkter ingår i många välkända varumärken. Vi är bl.a. certifierade enligt FSSC 22000.