Hoppa till innehåll
Ansök nu
Dina kvalifikationer:
Högskoleexamen samt utbildning inom HACCP.
Vi söker dig som har bred och/eller djup erfarenhet från kvalitetsarbete inom Livsmedelsindustri. Du har goda ledaregenskaper, bra på att kommunicera, skapa engagemang, inspirera, vara positiv och motiverande.
Att planera, strukturera och prioritera är helt naturligt för dig. Du är resultatorienterad och förbättringsinriktad. Har förståelse för teknik och processer. För att lyckas i rollen krävs hög noggrannhet, flexibilitet och ett strukturerat och lösningsorienterat arbetssätt.
Eftersom uppdraget löses i ett arbetslag måste du förstå helheten och trivas med att arbeta tillsammans med andra mot fastställda mål.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du kommer till ett gott gäng och vi kommer att hjälpa dig att lyckas då du är viktig för oss.

Exempel på arbetsuppgifter:
Självständigt och i samarbete med Kvalitetschefen driva och utveckla kvalitetsarbetet inom företaget samt tillse att det finns väl fungerande kvalitetssäkerhetssystem FSSC 22000.
Du kommer ansvara för delar av HACCP systemet, aktivt arbeta med kvalitetssäkring genom bl.a avvikelsehantering och kvalitetsronder.
Ha daglig dialog med våra olika interna avdelningar och funktioner. Vid Kvalitetschefens frånvaro agera i dennes ställe med exempelvis den dagliga driften på laboratoriet samt vara ledningens representant.
Operativt arbete inför kund- och certifieringsrevisioner. Vid behov vara kvalitetschefen behjälplig med externa kontakter, såsom myndigheter eller kommun.
Du är underställd Kvalitetschefen. Tillträde så snart som möjligt. Sysselsättningsgraden är 100%.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten kontaktar du vår Kvalitetschef Sofia Eriksson på tel.nr 0506-485 32 eller via e-post sofia.eriksson@kallbergs.se
Facklig representant för Unionen, Anneli Pryssander tel. 0506-485 02 eller e-post anneli.pryssander@kallbergs.se
Vi arbetar med löpande urval så ansök snarast, dock senast 2023-06-16
Välkommen med din ansökan!
Ansökan skickas in via formulär på hemsidan
Besök gärna vår hemsida www.kallbergs.com
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 juni 2023 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Källbergs Industri AB är det lilla globala livsmedelsföretaget i Töreboda med unik kunskap om äggprodukter sedan 1945. I Törebodafabriken arbetar cirka 80 anställda och omsättningen är cirka 500 miljoner kronor per år, varav över 70% är export. Källbergs erbjuder kvalificerade äggbaserade produkter samt hel- och halvfabrikat främst till kunder inom majonnäs-, läkemedels- och bageriindustrin, företrädesvis i pulverform. Källbergs är världsledande på petit-choumixer för både ugnsbakade och friterade varianter. Kunderna är de flesta större livsmedelsproducenterna och företagets produkter ingår i många välkända varumärken. Vi är bland annat certifierade enligt FSSC 22000 samt ISO 14001. Företaget präglas av öppen atmosfär och befinner sig i en positiv och framåtskridande anda där teamkänslan är viktig och möjligheten att påverka är stor. Företaget ingår i den danska koncernen Danæg som även äger bland annat svenska Kronägg. Totalt har koncernen ca. 360 anställda och omsätter ca.2,8 miljarder.

Liknande jobb