Hoppa till innehåll
Daloc AB logotyp

Daloc AB i Töreboda söker underhållstekniker

Publiceringsdatum
23 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Varenda dörr vi tillverkar har flera viktiga syften. Att stoppa tjuvar och oväsen, eldsvådor och dödliga brandgaser. Att öka trivseln och tryggheten i hem och skolor, på hotell och arenor. Att rädda liv. Det betyder att alla som jobbar hos oss fyller en viktig funktion - även arbetet har ett syfte.

Vad innebär tjänsten?

I rollen som underhållstekniker kommer din huvuduppgift vara att öka tillgängligheten på våra maskiner. Du kommer att leda och genomföra djupgående analyser för att identifiera möjliga förbättringsområden och utveckla strategier för att öka maskinernas tillgänglighet och därmed maximera produktionskapaciteten. Din förmåga att analysera kommer att vara avgörande dels för att identifiera och lösa problem, dels för att leda förbättringsprojekt. Du kommer även vara delaktig i nya maskinprojekt, genomföra reservdelsanalyser och utveckla underhållsarbetet. Du rapporterar till Underhållschef.

Några av dina arbetsuppgifter:
  • Förbättra Dalocs förebyggande underhåll
  • Genomföra rotorsaksanalys
  • Utveckla tillståndsbaserat underhåll
  • Utbilda kollegor inom underhållsarbete
Är det dig vi söker?

Vi söker dig som har hög teknisk kompetens inom både el och mekanik. Du har både praktisk och teoretisk kunskap om underhållsarbete och LEAN. Vi ser att du är en lagspelare som har lätt att samarbeta med andra kollegor och som får saker gjorda. Du har god IT-vana och kan utrycka dig på såväl svenska som engelska.

Det är meriterande med följande:
  • Högskoleutbildning inom automations/underhållsteknik
  • PLC och Robot programmering
Övrig information:
  • Placeringsort: Töreboda
  • Omfattning: Heltid
  • Anställningsform: Tillsvidare
  • Arbetstider: Dagtid
Ansökan

Du gör din ansökan genom att fylla i formuläret längst ned i annonsen samt bifoga CV och personligt brev där du redogör varför du är relevant för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan och kanske är det just Dig vi söker!

Har du har frågor kring tjänsten? Vänligen kontakta aktuell rekryterare Emelie Zell Wånéus via e-post: emelie.zell.waneus@lernia.se eller på telefonnummer: 072 254 61 75.

Vid ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om Daloc

1942 tillverkade Daloc sin allra första dörr för att stå emot brand. Sedan dess har varje dörr som Daloc tillverkat haft ett viktigt syfte. Daloc är ett familjeföretag i tredje generationen som tillverkar och säljer dörrar och portar med särskilda krav, inom brand, ljud och säkerhet. På Daloc har du en viktig uppgift. Du är i din roll med och skapar trygghet för många människor. Din insats skyddar mot bränder, förhindrar inbrott och stänger ute buller och oväsen.

Idag är vi Skandinaviens ledande tillverkare av dörrar för höga krav. För att vi ska kunna behålla vårt försprång framåt är vi beroende av fler engagerade och duktiga medarbetare.

Liknande Jobb

Daloc AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 februari 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.