Hoppa till innehåll
Daloc AB logotyp

Daloc AB i Töreboda söker objektshandläggare

Ansök nu
Varenda dörr vi tillverkar har flera viktiga syften. Att stoppa tjuvar och oväsen, eldsvådor och dödliga brandgaser. Att öka trivseln och tryggheten i hem och skolor, på hotell och arenor. Att rädda liv. Det betyder att alla som jobbar hos oss fyller en viktig funktion - även arbetet har ett syfte.

Är du intresserad av teknik och gillar att kommunicera med kunder? Nu söker vi återigen förstärkning till Dalocs huvudkontor i form av objektshandläggare, är du vår nya kollega?

Vad innebär rollen?
I rollen som objektshandläggare tillhör du anbudsavdelningen och arbetar med offerter till den svenska marknaden. Tillsammans med dina kollegor skapar du kvalitetssäkrade offerter utifrån kundens önskemål och Dalocs ledande kunskaper i dörrbranschen. Arbetet sker till stor del i affärssystemet Navision men innebär även en hel del kontakter både externt och internt. Arbetet är enskilt men du har stort utbyte med de andra objektshandläggarna löpande. Projekten som bearbetas varierar i storlek vilket innebär att du bitvis jobbar i större objekt under en längre tid för att sen jobba med mindre mer tidseffektiva objekt.

På avdelningen arbetar idag tio personer som rapporterar till anbudschef. Daloc är ett expansivt och välmående företag där du har goda möjligheter till personlig utveckling och interna karriärvägar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och placeringsort är Töreboda.


Är det dig vi söker?

Vi söker dig som är positiv, social och har en förmåga att planera ditt eget arbete. Du behöver vara strukturerad och ansvarstagande. Det är viktigt att vår nya kollega har ett affärsintresse och är en lagspelare som känner engagemang för att driva gruppens prestation mot företagets mål. Du är duktig på att kommunicera och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Vi söker dig som har:
  • Tekniskt intresse
  • IT-vana och en förmåga att lära dig nya system
Teknisk utbildning från gymnasium, högskola eller teknisk erfarenhet samt goda kunskaper i engelska är meriterande.

Ansökan
Du gör din ansökan längst ned i annonsen. Vi vill att du bifogar CV samt personligt brev där du redogör varför du är relevant för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Har du har frågor kring tjänsten? Vänligen kontakta aktuell rekryterare Emelie Zell Wånéus på 072 254 61 75 alternativt emelie.zell.waneus@lernia.se

Vid ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om Daloc
1942 tillverkade Daloc sin allra första dörr för att stå emot brand. Sedan dess har varje dörr som Daloc tillverkat haft ett viktigt syfte. Daloc är ett familjeföretag i tredje generationen som tillverkar och säljer dörrar och portar med särskilda krav, inom brand, ljud och säkerhet. På Daloc har du en viktig uppgift. Du är i din roll med och skapar trygghet för många människor. Din insats skyddar mot bränder, förhindrar inbrott och stänger ute buller och oväsen. Idag är vi Skandinaviens ledande tillverkare av dörrar för höga krav. För att vi ska kunna behålla vårt försprång framåt är vi beroende av fler engagerade och duktiga medarbetare.

Läs mer på www.daloc.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare