Personlig assistent i Töreboda/Riksberg

Personlig assistent i Töreboda/Riksberg

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Varje dag erbjuder vi våra medborgare en chans till frihet utifrån individens egna förutsättningar och intressen. Hos oss får du vara en del av ett stolt team som arbetar med brukaren i fokus. Med ett stort engagemang, arbetsglädje och ett professionellt bemötande tar vi oss varje dag an den kommunala Personliga assistansen i Värmdö. Här arbetar vi utifrån en värdegrund som har skapats av samtliga medarbetare. Vi är eniga om att ett respektfullt förhållningssätt är viktigt och du kommer att märka det genom vår värdegrund; NÄRVARO, vi ser och lyssnar på människor vi möter.

Vill du ha ett meriterande arbete där du berikar vardagen för ett barn med funktionsnedsättning och hjälper denne i dess vardag?Nu söker vi dig som under v. 27-30 vill arbeta inom personlig assistans Värmdö med placering i Töreboda. Schemat är förlagt under vardagarna 8,00-12,00 eller 14,00-18,00 samt vid behov enligt överenskommelse under dessa veckor. Ca: 20-30 tim/v.

Viss Flexibilitet enligt överenskommelse om vilka dagar som ska vara förmiddag eller eftermiddag samt om det kan behöva flyttas på dagar, tex att behovet ligger på en lör-sön under någon av veckorna.

Vi tänker att det passar en pigg, barnkär, social och ansvarstagande person som vill ha ett litet extra/sommarjobb. Tjänsten går till största delen ut på att leka, underhålla, gå-träna, sondmata, ät-träna, blöjbyten.

I rollen som personlig assistent hjälper du barnet med det han eller hon behöver stöd med för sin dagliga livsföring. Uppdragen kan se olika ut beroende på brukarens behov, det kan handla om allt från personlig hygien till att vara ett stöd i olika situationer i vardagen. Respekt, Empati och engagemang är ledord i vår verksamhet.

Vi söker dig som fyllt 18 år då det är en förutsättning för att arbeta som personlig assistent. Omvårdnadsutbildning eller erfarenhet från vården ser vi som meriterande. Då kommunikation är ett stort behov hos brukaren är det ett krav att du talar och skriver god svenska. Har du erfarenhet av teckenkommunikation ser vi även det som meriterande. Vi söker företrädesvis dig som bor i Töreboda med omnejd.

Som person är du utåtriktad och bra på att skapa relationer, anpassningsbar och har hög integritet. Familjen lägger stor vikt vid personliga egenskaper och personkemi.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen - vi erbjuder en visstidsanställningar med arbete under v.27-30 sommaren 2022, med varierande arbetstider ca: 50%.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 22a maj
Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Mer info
Område Töreboda
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.varmdo.se/
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.