C-chaufför med omgående start

C-chaufför med omgående start

Tjänstebeskrivning

Vi söker du en C-chaufför med start omgående.

Du kommer arbeta med slamsugning. Du kommer utgå från Töreboda och köra efter en körlista. Arbetet utförs på dagtid, 07-16. Heltidsarbete med lön enligt kollektivavtal. Tjänsten är ett vikariat på minst 3 månader.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har C-behörighet samt YKB. Har du tidigare arbetserfarenhet är det meriterande. Som person är du prestigelös och flexibel samt kan arbeta självständigt.

Krav

C-behörighet
YKB
Mer info
Kontaktperson Sara Stenlund
Telefon 0727-007838
Område Töreboda
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Premier Service Sverige AB
Sista ansökningsdag 1 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vår affärsidé har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetarnas förväntningar. Vi har sedan länge tillbaka erbjudit våra kunder flexibla rekryteringslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Premier specialiserar sig på att hitta och rekrytera rätt person till rätt tjänst. För att lyckas behöver vi förstå ditt företags verksamhet, kultur och värderingar. När du som kandidat söker en tjänst via oss kan du förvänta dig att processen hanteras professionellt med hög sekretess. Vi baserar naturligtvis vårt urval på den kompetens vår kund efterfrågar men vi ser det som lika viktigt att mjuka värden såsom värderingar med mera matchar med kundens värdegrund.