Vi söker produktionsmedarbetare till Nimo-verken i Hova!

Vi söker produktionsmedarbetare till Nimo-verken i Hova!

Om Företaget

Nimo-verken erbjuder energisnåla och skonsamma torkskåp, tvättbänkar och tekniska tillbehör för klädvårdsrummet till återförsäljare, grossister och konsumenter över hela Norden. Huvudkontor och fabrik ligger i Hova, Sverige. Nimo-verken bedriver tillverkningsproduktion där, företaget tillverkar plåtkomponenter som sedan pulverlackeras samt monteras ihop till färdig produkt. Nimos verksamhet startades år 1944, omsätter idag över 200 miljoner kronor, är störst i världen på torkskåpstillverkning och har ca 100 engagerade medarbetare. Nimo utvecklas ständigt mot att bli ett ännu mer modernt och innovativt företag. Därigenom skapas trygghet för kunder, anställda och ägare. Hörnpelarna i vår processmodell är Kundfokus, Individen, Organisationen och Ledarskapet där alla delar ska samverka för att alla ska trivas och vår produktion ska vara så effektiv som möjligt. Läs mer på nimoverken.com

Arbetsuppgifter och formell kompetens

Nimoverken behöver nu stärka upp på flera av de avdelningar som finns inom produktionen. Arbetsuppgifter som förekommer är bland annat truckkörning, montering, emballering, lödning, avplockning, avsyning, måleri med mera. Därför är det viktigt som medarbetare på Nimoverken att inneha ett tekniskt intresse och vi ser gärna att du har erfarenhet från montering eller motsvarande. Du kan obehindrat kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift. Vi ser gärna att du har en god datorvana. Du är en problemlösare och en god kommunikatör som bygger relationer på alla nivåer inom organisationen, och som gärna utvecklas på din arbetsplats. Det är meriterande om du har truckkort!

Om anställningen
  • Placeringsort: Hova
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid eller 2-skift
  • Tillträde: Enligt överenskommelse/omgående
  • Anställningsform: Visstidsanställning via Lernia
Om ansökningsprocessen

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare lisa.harling@lernia.se

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se.

Om lernia

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se
Mer info
Område Töreboda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 okt 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.