Underhållsmekaniker

Underhållsmekaniker

Som underhållsmekaniker hos Moelven Töreboda AB kommer du att arbeta med mekaniskt underhåll på maskiner med god teknisk nivå och krav på noggrannhet och gott ordningssinne. Arbetet innebär förebyggande och avhjälpande underhåll samt visst arbete i projektform vid nyanskaffning av teknisk utrustning.

Kompetens
Vi söker dig som har:
  • Goda kunskaper i felsökning.
  • Goda kunskaper inom hydraulik, pneumatik, plåt svets och fräs.
  • Goda kunskaper i ritningsläsning.
  • Utbildning inom el är meriterande.
  • Svenska i tal och skrift, engelska meriterande.
  • PC kunskaper i Office-programmen.
  • Kunskaper från arbete i underhållsprogram är meriterande.
Bakgrund
Tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin inom maskinunderhåll. Personliga egenskaper. Vi ser gärna att du som person är kvalitets och säkerhetsmedveten, analytisk och initiativtagande. Du är driven samt prestigelös i ditt arbetssätt och trivs med att arbeta strukturerat tillsammans med andra mot uppsatta mål. Vidare bör du vara flexibel vad gäller arbetstider då du ingår i schema att en vecka i månaden jobba kvällsskift.
Mer info
Kontaktperson Teknisk chef Jan Andrén
Telefon 010-1226232
Område Töreboda
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 apr (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 36 produktionsbolag fördelat på 45 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3525 anställda och en årsomsättning på 11 miljarder NOK.

Moelven Töreboda AB, som ingår i divisionen Byggsystem, etablerades 1919 och är idag världens äldsta limträproducent. Vi konstruerar och producerar bärande träkonstruktioner till alla förekommande ändamål inklusive flervåningshus och träbroar. Vi är ca 115 anställda och omsätter omkring 335 Mkr. Vi har vår produktionsanläggning och huvudkontor i Töreboda.