CNC-beredare

CNC-beredare

Är du vår nya CNC-beredare? Vi söker nu en ersättare till Moelven Töreboda för en kollega som gått vidare till annan tjänst. Framtiden för träbaserade byggsystem ser väldigt ljus ut då branschen ställer om mot ett mer hållbart byggande. För vår del innebär det en mycket spännande framtid präglad av utveckling och hög efterfrågan. Vi har genomfört ett större antal investeringar och planerar för fortsatta satsningar vilket skall ge oss förutsättningar att öka volymen kommande år.

Kvalifikationer
Vi tror du är en person som uppskattar att arbeta i team, är nyfiken och trivs i en förbättringsmiljö. Du har en känsla för detaljer och eftersträvar en god kvalité. Troligtvis har du en dokumenterad CNC utbildning eller erfarenhet från liknande CNC hantering inom industrin. Du har även erfarenhet av CNC programmering från ritning till maskin.

Personliga egenskaper
  • stora möjligheter att påverka företagets framtida utveckling inom CNC-tekniken
  • vara med i CNC-processen från dess start till mål
  • delta i en spännande tillväxtresa
  • jobba med en hållbar produkt med mycket lovande framtidsutsikter
Har du funderingar om tjänsten är du välkommen att kontakta Rickard Karlsson, produktionschef, 010-122 62 02
Mer info
Kontaktperson Produktionschef Rickard Karlsson
Telefon 010-122 62 02
Område Töreboda
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Moelven är en av Skandinaviens ledande leverantörer av byggprodukter och tillhörande tjänster. Koncernen består av 33 produktionsbolag fördelat på 41 produktionsenheter i Norge och Sverige. Moelven har även ett större antal kontor inom marknad, försäljning, service och montering, 3 300 anställda och en årsomsättning på 14,8 miljarder NOK.

Moelven Töreboda AB, som ingår i divisionen Byggsystem, etablerades 1919 och är idag världens äldsta limträproducent. Vi konstruerar och producerar bärande träkonstruktioner till alla förekommande ändamål inklusive flervåningshus och träbroar. Vi är 130 anställda och omsätter ca 335 Mkr. Vi har vår produktionsanläggning och huvudkontor i Töreboda.

Mer information om Moelven.