Är du en erfaren ledare som är duktig på att leda framgångsrika team? Då är du Infranords framtida arbetsledare inom banteknik, maskinplanering och besiktning med placering i Falköping eller Töreboda.

Bli en av oss!

Till Infranords ambitiösa gäng söker vi nu en kollega som vill bidra med goda ledaregenskaper och trivs i ett självständigt arbete med högt tempo. Här är samarbete och kommunikation viktigt. Du jobbar nära teknikerna och driver arbetet mot gemensamma mål.

Tillsammans, respektfullt och professionellt driver vi vårt arbete framåt. Infranord är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet. Vårt mål är att bli branschens mest uppskattade arbetsgivare och söker dig som vill vara med oss på den resan.

Arbetsuppgifter:

Som Arbetsledare på Infranord har du personalansvar för de duktiga teknikerna i din arbetsgrupp och leder, planerar och fördelar arbetet. I denna tjänst ingår även planering av spårriktning, växelriktning, makadamkomplettering och vegetationsröjning. Du jobbar nära Platschefen och stöttar andra teknikgrenar och når resultat genom god planering och uppföljning. Du tar egna initiativ och är en god förebild som engagerar och visar mod när det behövs. Du har ett drivande intresse för infrastruktur, ny teknologi och vill vara med och modernisera järnvägen.

På uppdrag av Platschef,
  • Deltar du i anbudsframtagning och planering av projekt samt genomförandet av dem
  • Planerar och samordnar du arbete och maskiner
  • Håller du dig uppdaterad på de lagar, föreskrifter och rutiner som styr genomförandet av våra uppdrag.
  • Ansvarar du uppföljning enligt kontrakterade villkor
  • Verkar du för en god arbetsmiljö genom ett aktivt och delaktigt ledarskap
  • Håller och följer du upp medarbetarsamtal samt planerar för kompetensutveckling
  • Medverkar du till att hitta nya lösningar som bidrar till förbättringar
  • Säkerställer du en hög kvalitet och måluppfyllnad
Som Arbetsledare på Infranord är du en viktig del i att bygga en kultur med fokus på säkerhet och tillväxt där kundbemötande värderas högt. Du företräder arbetsgivaren och har ett delegerat arbetsmiljö- och elsäkerhetsansvar.

Kvalifikationer:

Du skall ha en god kommunikations- och samarbetsförmåga då arbetet utförs i tätt samarbete med såväl den egna arbetsgruppen som övriga teknikgrenar. Rätt attityd är viktigt för att lyckas i tjänsten och vi ser god flexibilitet och service som en förutsättning för att kunna leverera det vi lovar till våra kunder. Vi kommer vid urvalet att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi söker dig som har relevant utbildning, gärna med teknisk inriktning. Arbetsuppgifter vid järnvägen kräver att du är uppmärksam och noggrann och att du har ett stort säkerhetsfokus. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning sedan tidigare från järnvägsbranschen eller närliggande bransch. Du är van vid att planera, genomföra, följa upp och leverera enligt uppsatta mål och tidsramar.

Du har möjlighet att vara flexibel eftersom resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort om verksamheten kräver det. Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas. B-körkort är ett krav.

Vi strävar efter att vara en inkluderande arbetsgivare och välkomnar därför alla med sin ansökan. Våra medarbetare förväntas vara goda förebilder och bidra till en hållbar arbetsmiljö där alla respekteras för den de är.

Ansökan:

Urval sker löpande. Du är välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Infranord lägger stor vikt vid säkerhet och därmed även vid att vi har en drogfri arbetsplats. Vi utför därför alltid alkohol- och drogtester vid nyanställning och tillämpar även slumpvisa alkohol- och drogtester.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Infranord bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa. Infranord är marknadsledande i Sverige och en betydande aktör i Norge med en omsättning om cirka 4 miljarder och 1 800 medarbetare. Verksamheten kännetecknas av gedigen järnvägskunskap, hög säkerhet, tydlig ansvarsfördelning och omfattande satsningar på att vara branschens mest uppskattade arbetsgivare. Mer information finns på Infranord.se
Mer info
Område Töreboda
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 juni 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infranord är Sveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenör. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och bygga spåret mot framtiden. Våra 3 000 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 4,5 miljarder kronor. Infranord hette tidigare Banverket Produktion.