Platsansvarig verkmästare

Platsansvarig verkmästare

Till vår anläggning i Töreboda söker vi en verkmästare som vill bli del av vårt TEAM på Gunnars Maskiner.

Som verkmästare kommer du ha ansvar för den dagliga driften av vår verkstad som idag består av fem tekniker. Du kommer ansvara för bokning och planering av jobb men också administrationen runt verkstaden i form av fakturering och viss garanti- och reklamationshantering. Du ska också kunna utföra enklare jobb vid behov. Utöver detta kommer du även ha det totala anläggningsansvaret som också innefattar personalansvar för ytterligare två medarbetare som jobbar på vårt reservdelslager.

För att trivas i rollen som verkmästare bör du ha tidigare erfarenhet inom någon form av service på tyngre fordon. Har du tidigare erfarenhet av lantbruks-, entreprenad- eller skogsmaskiner så är det meriterande. Du ska vara en ledare som gillar att ha kontakt med både kunder och medarbetare och förstå vikten av en fungerande service.

Stor del av jobbet utförs med datorn som främsta hjälpmedel och du bör känna dig trygg i engelska i både tal och skrift. Du bör också ha tidigare erfarenhet av el och hydraulik.

B-körkort är ett krav.

Vi har kollektivavtal via IF Metall och lön sätts individuellt.

Anställning är tillsvidare eller enligt överenskommelse.

Vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten så kontakta nuvarande anläggningsansvarig Lars Persson på 0515-83115 eller lars.persson@gunnarsmaskiner.se eller HR-Chef Anton Johansson på 0515-83116 eller anton.johansson@gunnarsmaskiner.se eller sök jobbet direkt på jobb@gunnarsmaskiner.se

Vi undanbeder kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag i samband med denna platsannonsering.
Mer info
Område Töreboda
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (29 dagar kvar)