Montör inom träindustrin sökes!

Montör inom träindustrin sökes!

Är du en person som är utbildad inom bygg och som brinner för att arbeta med andra? Då ska du söka idag!

Dina arbetsuppgifter

Som montör på detta företag kommer du arbeta med allt som har med byggnation att göra, du kommer vara med från början och montera trämodulerna som sedan levereras till kund. Arbetsuppgifterna är varierande och kan exempelvis bestå av att kapa virke, sätta i fönster, läsa ritningar samt montera moduler. Eftersom ni alltid kommer arbeta i team riktar vi oss till dig som är en god lagspelare och som förstår vikten av att ha kul på arbetet. På plats finns en produktionschef som kommer agera mentor den första tiden, han kommer se till att du får en god inblick i företaget samt vad som sker ute på bygget. Till en början är det honom du går bredvid och som visar de olika momenten som du sedan ska utföra. Han har stenkoll på de olika projekten så det är ett ypperligt tillfälle att ställa alla frågor man har och suga åt sig så mycket kunskap det bara går.

Din profil

Det viktigaste för att passa i rollen som trämontör är viljan att hela tiden utvecklas och att du vågar fråga om det är några oklarheter. Eftersom det är en härlig blandning av människor som arbetar på företaget söker vi dig som har stor respekt för dina medmänniskor och som trivs med att arbeta i grupp. Vi riktar oss till dig som är social och som vågar ta för sig i nya sällskap.

Skallkrav:
  • Gått bygg på gymnasiet/ yrkeshögskola/ har liknande arbetserfarenhet
  • Grunderna i engelska
Meriterande:
  • Truckkort
  • Arbetat inom industri
  • Körkort
Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Töreboda
Arbetstider: 6.30-16.00 måndag-torsdag, 6.30-13.00 fredag
Mer info
Område Töreboda
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Detta företag producerar trämoduler till fastigheter, det är en helt träbaserad industri. Idag är det ca 12 personer som arbetar på företaget men tack vare deras framgångar håller de på att expandera.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.