Daloc AB söker ekonom till Töreboda

Daloc AB söker ekonom till Töreboda

Har du erfarenhet av lönehantering, kund- och leverantörsreskontra samt löpande redovisningsarbete? Då är du välkommen att söka till tjänsten som ekonom hos Daloc AB i Töreboda. Du kommer att arbeta utifrån starka kärnvärden där framåtanda, trygghet och långsiktighet är en stor del av bolagets identitet.

Om tjänsten
Som ekonom på Daloc hanterar du företagets lönekörningar, löpande redovisningsarbete mm. Primärt arbetar vi med system som Microsoft Nav, AgDa och Centsoft. Idag arbetar fem personer på Daloc AB:s ekonomiavdelning som även ansvarar för ekonomihantering för Dalocs utländska försäljningsbolag. Du rapporterar till ekonomichef.

Om dig
För att lyckas med rollen som ekonom hos oss ser vi att du är positiv och serviceinriktad med förmåga att på ett strukturerat sätt planera ditt eget arbete.

Formella kvalifikationer
  • Högskola eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av lönehantering
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, på både svenska och engelska
  • God IT-vana och förmåga att lära sig nya ekonomi/administrativa system
OM ANSTÄLLNINGEN
  • Placeringsort: Töreboda
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid, dagtid
  • Tillträde: Omgående eller så snart som möjligt
  • Anställningsform: Tillsvidare
OM ANSÖKNINGSPROCESSEN
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare Lina Melltoft via lina.melltoft@lernia.se eller 0722546271.
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om daloc
1942 tillverkade Daloc sin allra första dörr för att stå emot brand. Sedan dess har varje dörr som Daloc tillverkat haft ett viktigt syfte. Daloc är ett familjeföretag i tredje generationen som tillverkar och säljer dörrar och portar med särskilda krav, inom brand, ljud och säkerhet. På Daloc har du en viktig uppgift. Du är i din roll med och skapar trygghet för många människor. Din insats skyddar mot bränder, förhindrar inbrott och stänger ute buller och oväsen. Idag är vi Skandinaviens ledande tillverkare av dörrar för höga krav. För att vi ska kunna behålla vårt försprång framåt är vi beroende av fler engagerade och duktiga medarbetare.

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Töreboda
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 feb 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.