Daloc AB i Töreboda söker Montörer till ståldörrsfabriken

Daloc AB i Töreboda söker Montörer till ståldörrsfabriken

På Daloc är vi noga med att poängtera vår identitet och våra kärnvärden framåtanda, trygghet och långsiktighet. De orden beskriver vad vi står för, hur vi arbetar och hur vi är som personer. På Daloc erbjuder vi dig möjligheten att bli en del av detta, vilket innebär att möta nya människor, arbeta med tekniska lösningar i framkant och lära dig mer om dörrar än vad du någonsin hade kunnat drömma om.

Daloc har under flera år haft stark tillväxt med ökade volymer och till följd av det en ständigt förnyad maskinpark.

Kompetensprofil

Nu söker vi dig som vill förstärka vårt team med montörer för att möjliggöra den volymökning vi ser framöver. Du kommer att vara anställd av oss på Daloc och ingå i ett arbetslag och arbeta mot tydliga mål. Din arbetsinsats och ditt engagemang för förbättringar värderas högt.

Vi söker dig med:
  • God teknisk förståelse samt intresse
  • God samarbetsförmåga som gillar att arbeta i lag
  • Lösningsorienterat fokus
  • Teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande (meriterande)
  • Tidigare erfarenhet inom tillverkningsindustrin (meriterande)
  • God förmåga gällande svenska & engelska i tal och skrift
  • B-körkort
Om anställningen:
  • Arbetstider: 2-skift men andra arbetstider kan förekomma
  • Omfattning: Heltid
  • Tjänstgöringsort: Töreboda
Om ansökningsprocessen:

Tillträdesdag enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande. I denna rekrytering samarbetar Daloc med Lernia Bemanning.

Vi vill att du med din ansökan bifogar CV där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se.

Om du har frågor kring tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Anton Åberg på 0722-54 00 30 alternativt anton.aberg@lernia.se.

Om Daloc

1942 tillverkade Daloc sin allra första dörr för att stå emot brand. Sedan dess har varje dörr som Daloc tillverkat haft ett viktigt syfte. Daloc är ett familjeföretag i tredje generationen som tillverkar och säljer dörrar och portar med särskilda krav, inom brand, ljud och säkerhet. På Daloc har du en viktig uppgift. Du är i din roll med och skapar trygghet för många människor. Din insats skyddar mot bränder, förhindrar inbrott och stänger ute buller och oväsen. Idag är vi Skandinaviens ledande tillverkare av dörrar för höga krav. För att vi ska kunna behålla vårt försprång framåt är vi beroende av fler engagerade och duktiga medarbetare.
Mer info
Område Töreboda
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Lernia
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.