Säljare med ansvar för fisk, kött-, chark- och ostavdelning - Coop Töreboda

Säljare med ansvar för fisk, kött-, chark- och ostavdelning - Coop Töreboda

Har du ett brinnande intresse för färskvaror och tycker om att ta ansvar och motivera andra? Då kan du vara rätt person för oss!

Vi söker dig som vill vara med och göra vår manuella fiskdisk, kött-, chark- och ostavdelning till något utöver det vanliga!

Vi vill att du som söker har en uttalad servicekänsla och att du älskar att sälja och göra det lilla extra för kunden. Du kommer att gå en spännande framtid till mötes och vi ser gärna att du är nytänkande och kreativ i ditt sätt att arbeta, har drivkraften att skapa säljtryck och inspirera kunden till köpglädje.

I din roll som ansvarig för vår manuella fiskdisk samt kött-, chark- och ostavdelning kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer både att ge service till våra kunder och ansvara för inköp, försäljning och egenkontroll på avdelningen. Du kommer inneha spetskompetens inom området och ska se till att utvecklingen och driften på avdelningarna sker på ett effektivt och professionellt sätt. Tidigare erfarenhet från manuell fiskdisk och kött-, chark- och ostavdelningar ser vi som mycket meriterande. Att du är en lagspelare av rang ser vi som ett krav då samarbete är oerhört viktigt i ditt arbete hos oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 30h/v (provanställning tillämpas) med tillträde enligt ök. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag,

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Tobias Mann tfn: 010-741 51 53

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV.

Ansök via coop.se
  • Tidigare erfarenhet från liknande roller i detaljhandeln
  • Tidigare erfarenhet från restaurangbranschen
Mer info
Område Töreboda
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.