Maskinoperatör till Cleano Production i Älgarås

Maskinoperatör till Cleano Production i Älgarås

I Älgarås i norra Västergötland ligger kemiföretaget Cleano Production. Vi har en av Sveriges modernaste anläggningar för utveckling och produktion av kvalitetssäkrade hygien- och rengöringsprodukter där kunden själv äger och marknadsför sina egna varumärken. Vi är specialister på utveckling och produktion av hygien- och rengöringsprodukter och tillverkar flera av de mest kända produkterna på marknaden. Vi har även flera egna varumärken som Diskteknik, Cleano Professional och CleanoCare.

Nu söker vi maskinoperatör till Cleano i Älgarås!

Om tjänsten

Som maskinoperatör på Cleano Production kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara fyllning och analys av företagets produkter enligt tillverkningsorder och instruktioner.

Omställning och optimering av maskinpark enligt instruktioner samt utföra kvalitetsarbete enligt gällande rutiner. Produkterna kan vara både flytande- och i pulverform.

Tjänsten är med start enligt överenskommelse och du kommer få en anställning via OnePartnerGroup Skaraborg. Skiftarbete förekommer.

Om dig

För att lyckas i rollen som maskinoperatör bör du vara både tekniskt och praktiskt lagd. Vi ser även att du har ett tekniskt förståelse.

Du bör även trivas med att arbeta i ett högt tempo mot tydligt satta mål. Det är meriterande om du tidigare arbetat efter KPI:er och aktivt sysslat med förbättringsarbeten.

Som person har du ett stort intresse för teknik och är noggrann samt är effektiv i ditt arbetssätt. Då arbetsgruppen är av mindre skala ställer det höga krav på att du har lätt för att samarbeta och är en god lagspelare.

Du som söker har en färdigställd gymnasieutbildning samt god datavana.

Huvudsakligt arbetsspråk är svenska och engelska vilket du behöver behärska i både tal och skift.

Du innehar B-körkort och har tillgång till bil samt truckkort A+B.

Tidigare erfarenhet från produktions- eller processindustri och av 5S är meriterande.

Ansökan

Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar dig till att söka via annonsen. Har du några frågor, vänligen kontakta Jennifer Lindvall på 073 - 425 56 41 eller jennifer.lindvall@onepartnergroup.se

Om oss

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft -att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.
Mer info
Område Töreboda
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 juni 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se