Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

Butikssäljare till Sahlins Kläder i Tomelilla

Ansök nu

Sahlins Kläder i Tomelilla söker nu en butikssäljare.

Om företaget
Sahlins Kläder i Tomelilla är en av Skånes största butiker för yrkeskläder. Familjeföretaget grundades 1982 och fanns då i en numera riven fastighet på Norregatan i Tomelilla. Butiksytan var endast 60 kvm och de anställda 3st. Några år senare, 1986, gick flytten till apotekets f d lokaler på Torget. Trots att man så småningom kunde utöka lokalytan blev det trångt och 2006 flyttade Sahlins kläder till egna och nybyggda lokaler vid Svamparondellen.
När tankarna på att även starta en industritvätt dök upp, påbörjades en utbyggnad på 1200 kvm som stod färdig i november 2014

Dina arbetsuppgifter
Som säljare i butik består arbetet av kundservice, ordermottagning, kassa/orderhantering, varumottagning, uppackning mm.
Arbetstid är vardagar och vissa lördagar.

Din bakgrund/Dina egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad, har hög social kompetens och jobbar bra i team. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och ordningsam. Dessutom har du datorvana. Om du även har jobbat med försäljning tidigare är det en stor merit. Tekniskt intresse/kunnande värderas också högt, eftersom du även kommer att använda tryck- och brodyrmaskiner. Körkort är ett plus. Du behärskar flytande svenska i tal och skrift.

Information och kontakt
För mer information om tjänsten kontakta Catharina, 0417-77 99 82.

Tillträde enl överenskommelse.

Ansök direkt eftersom ansökningarna behandlas löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 4/6.

Anställningen börjar som en provanställning hos Wikan Personal och förväntas övergå i tillsvidareanställning hos Sahlins Kläder.

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Mer info
Kontaktperson
Catharina Holgersson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
03 juni 2023 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sahlins Kläder i Tomelilla är en av Skånes största butiker för yrkeskläder. Familjeföretaget grundades 1982 och fanns då i en numera riven fastighet på Norregatan i Tomelilla. Butiksytan var endast 60 kvm och de anställda 3st. Några år senare, 1986, gick flytten till apotekets f d lokaler på Torget. Trots att man så småningom kunde utöka lokalytan blev det trångt och 2006 flyttade Sahlins kläder till egna och nybyggda lokaler vid Svamparondellen. När tankarna på att även starta en industritvätt dök upp, påbörjades en utbyggnad på 1200 kvm som stod färdig i november 2014

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare