Miljöarbetare/chaufförer med C-kort till Tomelilla (extra-/sommarjobb)

Miljöarbetare/chaufförer med C-kort till Tomelilla (extra-/sommarjobb)

Urbaser är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning och miljötjänster. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i fyra världsdelar och mer än 25 länder.

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts - det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i Tomelilla och i Simrishamn, med ÖKRAB som uppdragsgivare och samarbetspartner. Inför sommaren behöver vi komplettera avdelningen med flera duktiga miljöarbetare med C-körkort och YKB som kan arbeta heltid under semesterperioden juni-augusti. Nu under våren finns det även möjlighet att arbeta extra som behovsanställd i vår personalpool. Du täcker då bland annat upp vid arbetstoppar (t.ex. vid storhelger) eller när ordinarie personal är frånvarande - perfekt för dig som söker ett flexibelt extrajobb!

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom bolaget. Du är Urbasers ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla rent på Österlen. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
  • Hantering av fordonsdatorer, RFID-utrustning samt digital avvikelserapportering.
  • Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov.
  • Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.
Vem är du?
Vi söker dig som:
  • Har C-körkort med tillhörande YKB.
  • Behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Det är meriterande om du:
  • Har tidigare erfarenhet från liknande arbete och har kört baklastare tidigare.
  • Har lokalkännedom.
Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start:Omgående.
Anställningsform och omfattning: Behovsanställning med möjlighet att arbeta heltid under semesterperioden juni-augusti.
Arbetstider: Vi har verksamhet måndag-fredag, dagtid från klockan 06:00.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se.
Mer info
Område Tomelilla
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://urbaser.varbi.com
Sista ansökningsdag 5 maj 2023 (45 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Urbaser AB är Sveriges ledande privata aktör inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med ca 300 fordon i daglig drift och över 500 medarbetare når vi ut till ca 1 900 000 invånare i 30 kommuner.

Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i 27 länder och fyra världsdelar.