Hoppa till innehåll

Miljöarbetare/chaufför med C-kort och YKB

Urbaser är en av Sveriges ledande privata aktörer inom insamling och transport av källsorterat hushållsavfall från kommuner och kommunala bolag. Med över 500 medarbetare och 300 fordon i daglig drift når vi ut till ca 1 500 000 invånare i omkring 25 kommuner. Vi är en del av en global hållbarhetsinriktad koncern som är en världsledare inom miljöledning och miljötjänster. Genom 160 dotterbolag och ett nätverk av mer än 40 000 medarbetare servar Urbaser 50 miljoner invånare i fyra världsdelar och mer än 25 länder.

Urbaser är stolta insamlare av sopor, och som miljöarbetare hos oss blir du en del av en samhällsnyttig organisation där alla medarbetare och deras del i företagets framgång värdesätts - det är viktigt för oss!

Om jobbet
Urbaser ansvarar för avfallsinsamlingen i Tomelilla och i Simrishamn, med ÖKRAB som uppdragsgivare och samarbetspartner. Nu behöver vi komplettera vår personalpool med en driven och ansvarsfull miljöarbetare med C-körkort och YKB. Du kommer att arbeta vid behov och täcker bland annat upp vid arbetstoppar (t.ex. vid storhelger) eller när ordinarie personal är frånvarande. För rätt person finns dessutom möjlighet till tillsvidareanställning efter årsskiftet.

Som miljöarbetare har du en huvudroll inom bolaget. Du är Urbasers ansikte utåt och du blir en av våra vardagshjältar som hjälper till att hålla rent på Österlen. Tillsammans med dina kolleger säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och vår uppdragsgivares krav. Du rapporterar till arbetsledningen.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:
  • Insamling och transport av avfall med baklastande hämtfordon.
  • Hantering av fordonsdatorer, RFID-utrustning samt digital avvikelserapportering.
  • Dagligt underhåll/kontroll av fordon och påbyggnad samt tvätt av dessa vid behov.
  • Inlämnande av fordon till verkstad vid behov.
Vem är du?
Vi söker dig som:
  • Har C-körkort med tillhörande YKB.
  • Behärskar det svenska språket i tal och skrift.
Det är meriterande om du:
  • Har tidigare erfarenhet från liknande arbete och har kört baklastare tidigare.
  • Har lokalkännedom.
Den här tjänsten passar dig som trivs med ett rörligt arbete i högt tempo och som har god fysik. Som person är du serviceinriktad med god samarbetsförmåga och du har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Du är ansvarsfull och sätter en ära i att utföra ditt arbete på ett förtjänstfullt sätt.

Övrigt
Start:Omgående.
Anställningsform och omfattning: Behovsanställning, cirka tre arbetspass/vecka.
Arbetstider: Vi har verksamhet måndag-fredag (inkl. storhelger såsom jul) med ordinarie arbetstid 06:00-15:00.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner och trygghet i form av kollektivavtal för alla våra anställda.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag
Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via vår hemsida, https://www.urbaser.se/sv/arbeta-hos-oss/. Vi tar inte emot ansökningar via e-post men har du frågor kring tjänsten går det bra att kontakta ansokan@urbaser.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Tomelilla logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (-1 dagar kvar)
Område

Kontaktperson
URBASER AB
Email
https://urbaser.varbi.com

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Transport & Logistik
Företagslogga
Sundsvall
Transport & Logistik
Företagslogga
Upplands Väsby
Transport & Logistik
Företagslogga