Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Skiftchef till Österlenmejeriet, en del av Danone

Ansök nu

Vill du utvecklas i ett världsledande företag inom livsmedelsbranschen, då är du välkommen till vår fabrik på Österlen! Fabriken är baserad i Lunnarp utanför Tomelilla, och här producerar vi stolta vårt eget varumärke ProViva, en unik probiotisk fruktdryck. Vi tillsätter innovation och förädlar det som naturen erbjuder.

Om tjänsten
Som skiftchef kommer du att ansvara för ett team om ca 14 operatörer med fokus på att skapa en effektiv produktion med engagerade medarbetare. Här kommer du vara delaktig i implementeringen av en ny organisation där ni tillsammans verkar för ständiga förbättringar. Du ansvarar för att arbetet löper på med en välfungerande produktion samtidigt som du coachar medarbetarna i deras dagliga arbete och framtida utveckling.

I din roll som skiftchef kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

 • Säkerställa att verksamheten är tillräcklig bemannad
 • Säkerställa att rutiner, mål och standarder följs
 • Ansvara för att kostnads- och produktionsmål uppföljs
 • Hantera och rapportera produktionsfel, avvikelser och säkerhetsrisker
 • Personalansvar för 14 operatörer. Utveckla, följa upp och coacha.

Arbetstiderna i den här tjänst är förlagda på 2-skift där du varannan vecka arbetar dag, och varannan vecka arbetar kväll, i enlighet med arbetstiderna nedan:

 • Dagskift: måndag-torsdag: 06:30-15.00, fredag 06:30-18:00
 • Kvällsskift: måndag-torsdag 14:30-23:15, fredag ledig.

Tjänsten som Skiftchef är en direktrekrytering till Österlenmejeriet med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi som söker dig med tidigare erfarenhet från tillverkande industri, har du dessutom kunskap inom FMCG så är det högst meriterande. Du har med fördel tidigare erfarenhet av personalansvar alternativt besuttit ett brett operativt ansvar för ett team eller projekt.

Vidare beskrivs du som ansvarstagande, lösningsfokuserad och en bra förebild. Laganda är ditt främsta ledord och du arbetar med stort fokus på att skapa de bästa förutsättningar för ett högpresterande och välmående team.

Det är viktigt att du har en god förmåga att fatta beslut, prioritera och tänka lösningsfokuserat även när saker inte går som du tänkt. Med en hög målmedvetenhet strävar du alltid efter att driva företaget utveckling framåt. Vidare är du prestigelös och när det krävs är du inte rädd för att stötta upp i det dagliga arbetet.

Viktigt för tjänsten:

 • Gymnasieexamen
 • Tidigare erfarenhet från tillverkande industri
 • Tidigare erfarenhet av en arbetsledande befattning
 • Flytande svenska och engelska, i tal och skrift
 • B körkort

Danone erbjuder
En karriär i ett värderingsstyrt och snabbrörligt internationellt bolag. Vi har en högpresterande kultur men hur vi når våra mål är minst lika viktigt som slutresultatet. I linje med våra värderingar fostrar vi en vänskaplig, motiverande och stöttande kultur där alla ses som ledare, oavsett roll och position. Vi uppmuntrar ett entreprenöriellt mind-set genom att ge våra medarbetare möjligheten att driva tillväxt av starka varumärken, bidra till en hälsosammare värld samt utvecklas professionellt.

Om Danone och Österlenmejeriet
Danones mission är att skapa hälsa genom mat till så många som möjligt och för att vi ska lyckas med vår mission behöver vi en hälsosam planet. Vi har över 100 000 anställda världen över inom tre olika affärsområden: Essential Dairy & Plant Based Products, Specialized Nutrition och Waters som alla strävar för vår vision One Planet One Health. Danone i Norden har över 450 anställda baserade i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Vår varumärkesportfölj inkluderar flera starka varumärken så som ProViva, Alpro, Activia, Actimel, Danonino, Nutricia och Aqua d´Or. Österlenmejeriet är vår fabrik baserad i Lunnarp, utanför Tomelilla i Skåne. Här producerar vi vårt lokala varumärke ProViva, en unik probiotisk fruktdryck, som vi är extra stolta över här i Norden. På Österlenmejeriet adderar vi innovation och förädlar det som naturen erbjuder.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Danone med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Ida-Maria Ryberg via ida-maria.ryberg@adecco.se alt. 0736 84 72 91

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, Danone, Österlenmejeriet, Skåne, Österlen, Lunnarp, Tomelilla, Skiftchef, Shift Manager, tillverkande industri, produktion

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
07 juni 2023 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare