Ekonomibiträde med ansvar för en personalmatsal

Ekonomibiträde med ansvar för en personalmatsal

Nu söker vi någon som självständigt sköter en personalmatsal på ett tillverkningsföretag på Österlen.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet består av att såväl planera, budgetera och sköta inköpen som att servera, diska och tillaga maten i en personalmatsal. Måltiderna är frukost och lunch. Frukostbuffén brukar ha 100 ätande gäster och lunchen ca 40-50.
Dagtid.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Personen vi söker ska ha erfarenhet av att sköta ett kök; vara van att planera, göra beställningar och sköta ekonomin kring verksamheten och tycka om att laga mat. Du har någon form av livsmedelsutbildning, du är inte främmande för att laga vegetariska rätter och du är en utpräglad servicemänniska.

Information och kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Catharina Holgersson, 0417-77 99 82, catharina@wikan.se

Tillträde i höst.

Tjänsten börjar med en visstidsanställning men förväntas övergå i tillsvidareanställning.

Ansök direkt då ansökningarna behandlas löpande.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Catharina Holgersson
Telefon 0417-77 99 82
Område Tomelilla
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov.