Anläggare trädgård

Anläggare trädgård

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten innebär det mesta inom trädgårdsanläggning; grävning, plattsättning, plantering mm.

Din bakgrund

Vi söker dig som tidigare jobbat med anläggnings- och trädgårdsarbete. Trädgårdsmaskiner är inte främmande för dig. Du är van vid att hugga i och att jobba självständigt. Hjullastarkort är meriterande.
Som person är du pålitlig, noggrann och gillar att jobba utomhus. Det krävs att du är en social och serviceinriktad person då man träffar på många kunder i arbetet, varav flera är privatpersoner.

Tillträde under våren.

Tjänsten är en visstidsanställning med goda möjligheter till tillsvidareanställning.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal, som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Wikan har kontor på 7 orter i Sverige, omsätter ca 300 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Catharina Holgersson
Telefon 0417-77 99 82
Område Tomelilla
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i rekryterings- & bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Nu söker Wikan Personal en händig person inom anläggningsarbete till ett företag med arbeten förlagda i sydöstra Skåne. Arbetstid dagtid.