Tomelilla kommun söker kvällssjuksköterska

Tomelilla kommun söker kvällssjuksköterska

Vi söker nu kollegor till vår arbetsgrupp. Anställningen är ren kvällstjänst med möjlighet att reglera tjänstgöringsgraden. Som sjuksköterska i Tomelilla kommun arbetar du med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom ordinärt, särskilt och LSS-boende. I uppdraget ingår även handledning av omvårdnadspersonal. Det här är ett arbete som ger dig möjligheten att göra skillnad för den enskilda patienten och för verksamheten. Vi arbetar kontinuerligt med att ge våra invånare den bästa vården.

Kvalifikationer
För anställning behöver du vara legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med en vidareutbildning som distriktssköterska eller annan lämplig vidareutbildning, som exempelvis specialistsjuksköterska inom äldrevård. Det krävs också att du sedan tidigare har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. Vi söker dig som har stort engagemang och god samarbetsförmåga. I uppdraget ingår att se möjligheter utifrån skiftande förutsättningar och du behöver därför vara såväl flexibel som lösningsfokuserad. Du är lyhörd och pedagogisk i uppdraget som handledare för omvårdnadspersonal. Du har god förmåga att kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du ska vara nyfiken och positivt inställd till framtidens välfärdsteknik och digitala tjänster inom området. B-körkort för manuell växellåda är ett krav och att du är obehindrad i svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då du arbetar i hemmiljöer där hund och katt samt tobaksrök kan förekomma måste du kunna vistas i dessa miljöer.

Tomelilla kommun har rökfri arbetstid. Finner vi rätt kandidat så förbehåller vi oss rätten att avsluta rekryteringen innan sista ansökningsdag. Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Vismas support (0771-693 693). Inför rekryteringsarbetet har Tomelilla kommun, tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Camilla Forsberg
Telefon 0709958411
Område Tomelilla
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.tomelilla.se/vard-omsorg/
Sista ansökningsdag 31 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tomelilla kommun i Skåne har drygt 13 500 invånare. Kommunförvaltningen har cirka 800 anställda. Här på Österlen finns naturen, maten och kulturen som du längtat efter. Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Tomelilla kommun. Vi söker nu en eller två nya medarbetare till vår sjuksköterskegrupp som vill arbeta på kvällar. Vi i Tomelilla står i framkant när det gäller utveckling och kompetens inom vård och omsorg. Vi är stolta och goda förebilder för andra. Vårt mål är att vara en attraktiv arbetsplats där du är en viktig del i vår utveckling. Hos oss inom hälso- och sjukvårdsenheten är arbetsglädje och stolthet kärnan i vårt arbete och vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med kompetenta och erfarna kollegor. Vi träffas i tvärprofessionella team på arbetsplatserna där vi tar tillvara på varandras kunskaper och erfarenheter. Utifrån en god samverkan med externa aktörer kan vi tillsammans erbjuda våra patienter en trygg, säker och effektiv vård.