Medarbetare till återvinningscentral Södra Skåne

Medarbetare till återvinningscentral Södra Skåne

Sysav utökar nu sina öppettider på återvinningscentralerna i Simrishamn och Tomelilla och behöver ytterligare medarbetare, så nu söker vi dig som vill vara en del av teamet. Du ska trivas med en flexibel arbetsroll och tycka om att ha kontakt med kunder.

Vill du bidra till en förbättrad miljö genom att mixa maskinkörning och service på en återvinningscentral så ska du fortsätta läsa.

Arbetsuppgifter
I denna roll ges du möjlighet att arbeta med återvinning på våra återvinningscentraler samtidigt som du är ansiktet utåt för Sysav. Du har kontakten med kunder och hjälper dem med frågor gällande avfall samtidigt som du agerar kontaktperson gentemot entreprenörer och transportörer. Du svarar för drift, skötsel och renhållning av återvinningscentralen samt kör teleskoplastare/hjullastare för packning och rangering av containrar.

I arbetsuppgifterna ingår också lättare administration då du dokumenterar statistik och beställningar.

Väl på plats får du introduktion, utbildning och mentorskap som rustar dig som medarbetare på bästa sätt. Internt finns det fortsatt många möjligheter för dig som tar denna chansen.

Kvalifikationer
Du har minst gymnasieexamen eller motsvarande kompetens. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från service i någon form.

Din svenska i tal och skrift är mycket god och vi ser att du har god datorvana. Ett krav är också att du har B-körkort och tillgång till egen bil.

För att lyckas i rollen tror vi att du är ansvarstagande och tycker om att arbeta strukturerat. Vi efterfrågar personliga egenskaper som ordningssinne, pedagogisk läggning samt att du har förmåga att behålla lugn i stressiga situationer. Att du trivs med arbete både självständigt och tillsammans med kollegor ser vi som en självklarhet. Har du dessutom ett engagemang för miljöfrågor ses det som ett stort plus.

Har du förarbevis för teleskoplastare C7 och/eller hjullastare gods är det meriterande. Språkkunskaper utöver svenska är även det meriterande.

Arbetstid/varaktighet

Heltid enligt fastlagt schema. Tillsvidare med 6 månaders provanställning, tillträde enligt överenskommelse.

Övrigt
Berörda fackliga organisationer nås via Sysavs växel, telefon 040-635 1800.

På Sysav strävar vi efter en mångfald som innefattar en bredd av olika kunskaper, förutsättningar, erfarenheter, identiteter och bakgrunder.

Upplysningar om tjänsten
Frågor om arbetet ställs före den 2020-02-14 till områdeschef Jonny Meerwald, telefon 040-635 2331 eller via epost jonny.meerwald@sysav.se

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan till Sysav Personal, Box 503 44, 202 13 Malmö eller via ansökningsformulär senast den 2020-02-17
Mer info
Område Tomelilla
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sysav.se
Sista ansökningsdag 17 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sysav bidrar till att skapa världens mest hållbara region, för denna och kommande generationer.

Så lyder Sysavs vision. Vårt fokus på hållbarhet, miljö och innovation i samarbete med andra har gjort att företaget är internationellt erkänt inom hållbar avfallshantering, vilket vi är mycket stolta över. Moderbolaget Sysav hanterar och behandlar hushållsavfall från Sysavs ägarkommuner. Dotterbolaget
Sysav Industri hanterar avfall från industrier och företag, erbjuder rådgivning och tar även emot och behandlar en mindre del utländskt avfall. Dotterbolaget Sysav Utveckling AB arbetar med forskning och utveckling inom avfallshantering.
Sysav ägs av de 14 sydligaste kommunerna i Skåne. Cirka 300 personer arbetar inom koncernen som omsätter cirka 900 miljoner kronor.

Avdelning Återvinningsanläggningar omfattas av anläggningen på Spillepeng i Malmö samt ytterligare fyra moderna avfallsanläggningar, våganläggningar och omlastningsstationer. Inom avdelningen består den huvudsakliga verksamheten av sortering, kompostering, lagring, vattenrening, energiutvinning och omlastning.
Dessutom ingår 16 återvinningscentraler för hushållens grovavfall. Genom att återvinna avfall bidrar Sysav till en hållbar avfallshantering.