Skåpmontör/skåpreparatör sökes till heltidstjänst i Tomelilla!

Skåpmontör/skåpreparatör sökes till heltidstjänst i Tomelilla!

Är du händig och noggrann? Vill du arbeta som montör/reparatör på härliga Österlen? Då har vi det perfekta arbetet för dig!

Information om uppdraget:

Företaget arbetar i huvudsak med att reparera och serva alla typer av skåpbyggnationer på lätta och tunga lastbilar. På företaget erbjuder de sina kunder snabb och säker service av högsta kvalitet. De är ledande på alla typer av skåpreparationer, inredningar och överflyttningar. De bygger de olika skåpen med kunden i fokus och gör unika lösningar utifrån kundens behov.

Nu söker vi en händig och noggrann skåpmontör till vår kund på heltid i Tomelilla.

Arbetsuppgifter består av följande:
Reparation av skåpbyggnationer på lastbilar, vilket innebär limning och glasfibervävning av glasfiberlaminat samt spackling och underarbete för lackering, det förekommer även en del metallbearbetning och svetsning i stål, aluminium och rostfritt. Även elektronikskador på fordon repareras. Man kommer även arbeta med montering av skåpen.

Arbetstiderna är 6:00-14:45 med flexibel arbetstid, måndag-fredag. Företaget är belagt i Tomelilla på Österlen.

Du kommer bli anställd som konsult via StudentConsulting och därefter finns det chans att gå över direkt till vår kund!

Detta söker vi:

Som person ska du vara praktiskt lagd, engagerad, ansvarsfull, noggrann och du ska tycka om att både arbeta i grupp och självständigt.

Tidigare erfarenhet av lastbilsreperationer, båtreparationer, snickeri, plåtslageri, smide eller liknande är meriterande men inget krav. Det viktigaste är att du har rätt engagemang och är nyfiken på att lära dig. Det är även meriterande med truckkort och b-körkort.
Mer info
Område Tomelilla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se