Kyltekniker/kylmontör sökes till heltidstjänst i Tomelilla!

Kyltekniker/kylmontör sökes till heltidstjänst i Tomelilla!

Är du händig, nyfiken och har erfarenhet inom kylteknik? Är du intresserad av ett givande arbete på Österlen? Då har vi den perfekta tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Företaget arbetar i huvudsak med att reparera och serva alla typer av skåpbyggnationer på lätta och tunga lastbilar. På företaget erbjuder de sina kunder snabb och säker service av högsta kvalitet. De är ledande på alla typer av skåpreparationer, inredningar och överflyttningar. De bygger de olika skåpen med kunden i fokus och gör unika lösningar utifrån kundens behov.

Nu söker vi en händig, noggrann och nyfiken kyltekniker på heltid till vår kund i Tomelilla.

Dina arbetsuppgifter
Som kyltekniker ansvarar du för installationer och reparationer av kylsystem som byggs till kyltrailers. Du kommer även arbeta med felsökningar på kylaggregat. Det är viktigt att du är noggrann och tycker om problemlösning.

Arbetstiderna är mellan 6:00-14:45 med flexibel arbetstid, måndag-fredag. Företaget är belagt i Tomelilla på Österlen.

Du kommer bli anställd som konsult via StudentConsulting och därefter finns det chans att gå över direkt till vår kund!

Detta söker vi:

Som person ska du vara noggrann, ansvarfull och självgående. Du behöver vara praktiskt lagd, teknikintresserad och tycker om att arbeta med problemlösning.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha kylteknisk utbildning med certifikat och gärna erfarenhet inom liknande arbete sen tidigare. Det är meriterande med B-körkort.
Mer info
Område Tomelilla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se