Projektledare - Lufttransportsystem till Presona

Projektledare - Lufttransportsystem till Presona

Nu söker vi en projektledare till Presona i Tomelilla.

Dina arbetsuppgifter

Arbetetet innebär i huvudsak att projektera och kapacitetsberäkna kundspecifika system samt ta fram tekniska specifikationer, projekt- och systemritningar.
Du kommer att ha mycket kontakt med kunder och leverantörer. Internt är det mycket samarbete med produktions-, konstruktions-, försäljnings- och serviceavdelningarna.

Din bakgrund/Dina egenskaper

För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har teknisk utbildning på minst gymnasienivå, eller motsvarande. Du har erfarenhet av projektledning inom tillverkning/anläggningsbyggeri och goda kunskaper i CAD, 3D-ritning. Du är en van datoranvändare och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Pratar du även tyska är det ett plus.
Du är en driven person som brinner för problemlösning och nya tekniska lösningar. Du gillar att jobba i team och har lätt för att kommunicera.

Information och kontakt

För mer information om tjänsten kontakta Catharina Holgersson, 0417-77 99 82

Tillträde under våren/sommaren.

Tjänsten är en rekrytering och Presona kommer att bli din arbetsgivare.

Urval och intervjuer sker löpande, så ansök direkt!

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Catharina Holgersson
Telefon 0417-77 99 82
Område Tomelilla
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Presona AB är en ledande global leverantör av komprimeringsutrustning för effektiv balning av de mest skiftande material, från papper och plast till hushålls- och verksamhetsavfall. Vårt produktsortiment omfattar också spillhanteringssystem för grafisk industri och pappers- och förpackningstillverkare. Vi finns i Tomelilla och huserar i moderna och luftiga lokaler. Vi har ett effektivt produktionsflöde och samarbetar med etablerade underleverantörer för att säkerställa kvalitén i alla led. Vi har genom årens lopp levererat mer än 1000 installationer till mer än 60 länder och vår exportandel ligger på ca 80%.