Svarvare sökes till tomelilla

Svarvare sökes till tomelilla

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du ingå i ett team om 5 svarvare som hanterar 4 styrda svarvar, Mazak Integrexmaskin, i produktionen. Du kommer tillsammans med andra funktioner i produktionen arbeta med att tillverka mindre maskinserier och avancerade maskindetaljer i stål och aluminium. Du kommer arbeta i en modern och välutvecklad verkstadsmiljö i ett sammansvetsat och familjärt företag.

Specifika arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Svarvning, slipning, fräsning, mätning och produktkontroll
  • Du kommer också på sikt arbeta med programmering i GibbsCAM om du inte redan har kunskapen.
Kompetenskrav
  • 5 års erfarenhet av att arbeta med svarv
  • Erfarenhet av ritningsläsning, kontrollmätning, ställ, riggning och verktygskompensering i maskin är ett krav.
  • Kunskap inom CAM är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Körkort B
Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, beslutsam och driven. Du är en plikttrogen person som fullgör dina arbetsuppgifter, är van vid att samarbeta med andra och har en god prioriteringsförmåga som hjälper att fatta beslut i komplexa situationer. Genom din kommunikativa förmåga säkerställer du att samarbetet i gruppen fungerar optimalt för att uppnå avdelningens mål.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Tomelilla

Arbetstid: 2 skift

Lön: Enligt rådande kollektivavtal

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Svarvare, verkstadsarbetare, verkstad, CNC-operatör, CAM, GibbsCAM, fräsare, svarv, fräs, Mazak Integrexmaskin, rekrytering, tillsvidare, Tomelilla, Ystad, Sjöbo, Kristianstad, Hörby, Simrishamn
Mer info
Område Tomelilla
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning, Maskinarbete, CNC-Operatör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget som vi hjälper är specialiserade på precisionsdetaljer och avancerat maskinbygge i mindre serier. Deras styrka ligger i komplicerade montage och tillverkning av detaljer med högsta precision. Konstruktion och projektledning till el, automation och slutprovning allt finns under ett tak. Som systemleverantör till större internationella företag har de ofta ett helhetsansvar och levererar större moduler direkt till deras klients produktionsflöde. Företaget har sitt huvudsäte i Tomelilla och ytterligare en anläggning i Ystad. Det består av cirka 50 anställda. Deras målsättning är att bli Sveriges främsta småkomponentsverkstad och med tanke på deras ständiga förbättringsarbete avancerade maskinpark är de på god väg dit!